Huawei med abonnemang

Att köpa en Huawei med abonnemang är ofta en bra affär. Detta då mobiler från Huawei ofta har ett lågt grundpris, vilket betyder att månadskostnaden för mobil med abonnemang blir låg. Huawei har blivit en populärt mobilval på den svenska marknaden och en konkurrent till både Samsung Galaxy och Apple iPhone.

Vi har samlat dem vanligaste modellerna från Huawei med abonnemang här nedan från populära mobiloperatörer i Sverige. Jämför månadskostnad och teckna det abonnemang som passar dig bäst.

Huawei med abonnemang

Huawei-modeller

Huawei släpper ofta nya modeller. Deras modeller finns också i olika varianter och prisklasser. Vilket gör det enklare för dig att välja mobil med rätt funktionsnivå.

Huawei P30

Huawei P30

Huawei P30 med abonnemang

Tele2Från 291 kr / månKöp
HallonFrån 290 kr / månKöp
ComviqFrån 415 kr / månKöp
Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro med abonnemang

TreFrån 379 kr / månKöp
Tele2Från 291 kr / månKöp
HallonFrån 370 kr / månKöp
ComviqFrån 365 kr / månKöp
Huawei P40

Huawei P40

Huawei P40 med abonnemang

Från 379 kr / månKöp
Tele2Från 353 kr / månKöp

Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro med abonnemang

Från 499 kr / månKöp
Tele2Från 457 kr / månKöp
Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite

Huawei P40 med abonnemang

TreFrån 249 kr / månKöp
Tele2Från 99 kr / månKöp
ComviqFrån 275 kr / månKöp
Huawei P40 Lite

Huawei P40 Lite 5G

Huawei P40 Pro med abonnemang

TreFrån 279 kr / månKöp
Tele2Från 137 kr / månKöp
ComviqFrån 295 kr / månKöp

Huawei

Huawei är ett välkänt kinesiskt teknikföretag som opererar på den internationella marknaden. Företaget säljer bland annat mobiltelefoner och surfplattor.

Huawei har på kort tid etablerat sig på den svenska marknaden. År 2000 startade företaget en forsknings- och utvecklingsavdelning i Kista och idag är Huawei en stor aktör i landet med över 500 anställda i Sverige placerade i Kista, Lund och Göteborg.

Huawei har hjälpt svenska mobiloperatörer som Telenor och Telia att bygga sina 4G-nät i Sverige.

Huawei abonnemang

Mobiler från Huawei

Huawei säljer mobiler i alla prisklasser både med och utan abonnemang. Allt från bra basmodeller med grundläggande funktioner till flaggskepp innehållandes den senaste tekniken. De flesta mobiloperatörer säljer Huawei.

Huaweis flaggskeppsmodeller betecknas ofta som “Pro” och deras enklare och billigare modeller som “Lite”. Ofta släpps även en standardmodell utan någon extra beteckning. Aktuella modeller från Huawei just nu är Huawei P30 och P40 med olika nivåer av funktionalitet och pris.

Huawei har inte riktigt samma kundbas som exempelvis Apple, men Huaweis kunder är ändå lojala mot företaget.

Huawei med abonnemang hos svenska mobiloperatörer

De flesta svenska mobiloperatörerna säljer Huawei. Telefonerna från Huawei är särskilt uppskattade av kunder som inte kräver särskilt mycket av sina mobiltelefoner. Huaweis ”budgetmobiler” kan säljas för några tusenlappar och får därför bra pris med abonnemang. Det anses vara billigt med tanke på att man fortfarande köper en smartphone med tillhörande finesser. Tekniken och funktionaliteten varierar mellan mobilmodellerna, men den dyraste modellerna presterar bra mätt med dagens mått.

Det är, som alltid, mobiloperatörerna som sätter priset på sina abonnemang. Men då Huawei bedöms sälja populära och uppskattade mobiltelefoner väljer de flesta operatörer att ta in dem i sitt sortiment. Utbudet av mobilmodeller kan variera mellan operatörerna men oftast kan du välja mellan både budgetmodeller och premiummodeller. På denna sidan har vi samlat aktuella Huawei-modeller och priser från olika mobiloperatörer.