SVT Play – Se alla program online

SVT Play är Sveriges televisions streamingtjänst där man kan se i stort sett alla program från SVT1, SVT2, SVT24, SVT Barn samt Utbildningsradion. Utöver det finns även SVTs öppet arkiv där man kan se svenska program från tvn:s början fram till 2000-talet.

Alla program, filmer och serier på SVT Play är kostnadsfria för alla. Tjänsten finansieras via Public service-avgiften som är en del av skatten du betalar. Så i själva verket är tjänsten inte helt gratis.

SVT Play logo

SVT Plays paket:

SVT Play logo

SVT Play

UtbudIngen registrering behövs UtbudBetalas via TV-licensen UtbudExklusiva program och serier
Pris 0 kr / mån
SVT Play logo

SVT Play Sport

UtbudStreama sport gratis UtbudHockey, simning, vintersport, friidrott m.m UtbudSportnytt
Pris 0 kr / mån

Program på SVT Play

SVT Play lanserades 2006 och utbudet är stort. Man kan se allt från barnprogram till serier, filmer, sport och nyheter. Mycket av innehållet är originalproduktioner från SVT, serier och filmer skapade av SVT själva. Dessa blandas ofta med utländska serier, program och filmer. Tidigare saknade SVT rättigheter för att visa material från utlandet, men på senare tid är detta möjligt och under begränsad tid finns filmer och annat material från utländska produktioner.

Nyheter och debatt

SVT är duktiga på nyhetsrapportering. Vid stora händelser och världsnyheter sänder de ofta live utöver de ordinarie nyhetssändningarna från Aktuellt och Rapport. Är du intresserad av att följa samhällsdebatten och politik sänds ofta debatter och politiska analyser.

Sport på SVT Play

På SVT sänds mycket sport, allt från vintersport till fotboll, handboll, hockey och motorsport. Men SVT har inte köpt rättigheter till alla matcher och sportevenemang. Därför är det utvalda mästerskap som visas. Det skiljer sig lite från år till år.

Utöver alla sportsändningar rapporteras alltid det senaste från sporten varje dag i Sportnytt.

Film och serier

Gillar du svenska och nordiska serier och filmer finns det mycket att se på SVT Play. Men även utländska serier och filmer finns att se. Vänta dock inte för länge med att se filmer och serier. På grund av rättighetsskäl visas programmen bara under en begränsad tid. Men med jämna mellanrum brukar populära serier återkomma.

Dokumentärer

Regelbundet uppdateras arkivet med dokumentärer. Allt från egenproducerade dokumentärer till de populäraste utländska dokumentärerna inom bland annat natur, kultur och händelser runt om i världen.

Barnprogram

Det finns alltid något för barnen på SVT. Klassiker som Bolibompa och filmer från Astrid Lindgren, samt nyare favoriter som Greta gris finns att se på SVT Play. Alla barnprogram finns även i en egen app (SVT Barn).