Nextory pris och erbjudande – testa gratis

I det här testet av Nextory får du reda på allt som är viktigt såsom hur apparna fungerar, hur stort utbudet är och hur mycket tjänsten kostar.

Nextory har bra pris och du kan som ny kund testa tjänsten gratis i 30 dagar helt utan bindningstid eller krav på förlängning. I appen finns hundratusentals böcker och du kan sätta upp egna läsmål. Hur många böcker kan du läsa varje månad?

Nextory

Nextory

Nextory

UtbudHundratusentals böcker UtbudSätt upp egna läsmål i appen UtbudIngen bindningstid
Pris från 0 kr / mån Efter 30 dagar 139 kr / mån

Apparna för Nextory

Nextory finns tillgängligt för iOS samt Android, och gränssnittet påminner i stort om de som finns på musik-appar såsom Spotify. När du spelar upp en bok ser du i mitten en knapp där du kan pausa och spela (play/stop), samt knappar som gör att du kan hoppa 15 sekunder fram eller tillbaka på en gång.

Välj hastighet

Med apparna kan du även välja en passande hastighet på mellan 0,75x och 2x räknat från originalhastigheten på 1x. 1,25x originalhastigheten kan ibland vara befogat om berättarrösten är långsam, men om du väljer en hastighet på 1,5x eller mer för berättarrösten får du ofta det tvivelaktiga nöjet att märka att berättarrösten låter som Kalle Anka.

Allt som allt fungerar applikationerna utmärkt. De fungerar lika bra som konkurrenternas, såsom Storytel, Bookbeat och Bokus Play.

Nextory pris

Du kan inte köpa en extern e-boksläsare

Som rubriken säger kan du inte köpa en extern e-boksläsare som exempelvis Storytel erbjuder, men det gör inte så mycket. Nextory har nämligen valt att anpassa sina appar för iOS och Android, så att de i stället fungerar ungefär som en e-bokläsare.

Läs e-böcker i mobilen

Att läsa e-böcker via de appar som Nextory erbjuder är inte samma sak som att läsa e-böcker via en riktig e-boksläsare, men nära inpå. Med Nextorys appar kan du bland annat ändra textstorlek, bakgrundsfärg och marginaler samt göra egna anteckningar i böckerna. 

Det faktum att du själv kan välja att göra anteckningar i böckerna är hjälpsamt om du väljer att läsa faktaböcker i vilka det är viktigt att dra egna slutsatser för att lära sig någonting. 

Utbudet hos Nextory

Nextory köper in i princip samma böcker som de övriga svenska konkurrenterna inom ljudbokstjänster. De enda böckerna du inte hittar hos Nextory är de titlar som Storytel väljer att öronmärka för sin egen plattform, som i sin tur är märkta Storytel Original.

Så kommer du igång med Nextory

  1. Besök Nextory.se.
  2. Ladda ner en applikation för antingen iOS eller Android.
  3. Anpassa applikationen genom att tex. välja språk och tema.
  4. Lyssna på ljudböcker, eller läs böckerna fysiskt om du så önskar.

Nextory pris – Vad kostar Nextory?

Priset för Nextory är från 139 till 189 kronor per månad. Nedan berättar vi hur abonnemangen skiljer sig från varandra. 

Nextory Basic

Nextory Basic är ljudbokstjänstens billigaste abonnemang, där du får lyssna på ljudböcker totalt 30 timmar per månad. Du kan här skapa 4 profiler, men du får bara använda appen med en profil åt gången. 

Nextory Unlimited

I Nextory Unlimited får du lyssna och läsa obegränsat. I Unlimited-abonnemanget kan 4 användare vara uppkopplade på samma gång. 

Svar på vanligt ställda frågor