Disney Plus erbjudande och pris

Disney plus är streamingtjänsten som verkligen slagit igenom i Sverige under de senaste åren. Tjänsten har seglat upp som en rejäl konkurrent till både Netflix, HBO och Viaplay. Men låt dig inte luras av namnet – i tjänsten finns definitivt något för hela familjen. Under Disney Plus-paraplyet finns både Star och National Geographic utöver de mer superhjälteinriktade kanalerna med Star Wars, Marvel och Pixar. Självklart hittar du även ett gediget utbud av Disney-klassisker i tjänsten.

Utbud Disney Plus app Disney plus erbjudande

Disney plus logo

Disney+s paket:

Disney plus logo

Disney Plus med reklam

UtbudLägre kostnad med reklam UtbudStreama på upp till två enheter Utbud1080p
Pris 59 kr / mån
Disney plus logo

Disney Plus Standard

UtbudTitta på filmer och serier offline UtbudStreama på upp till två enheter Utbud1080p
Pris 89 kr / mån
Disney plus logo

Disney Plus Premium

UtbudTitta på filmer och serier offline UtbudStreama på upp till fyra enheter UtbudStreama i 4K och Dolby Atmos-ljud
Pris 119 kr / mån

Utbud hos Disney Plus

I Disney Plus kan du hitta några av de senaste årens riktiga seriefullträffar som Mandalorian som är en spin off från Star Wars. Eller filmen Black Widow som är en del i det som kallas MCU (Marvel Cinematic Universe). 

I kanalen Star i Disney Plus finns ett väldigt stort utbud av mer traditionella serier och filmer. Här finns bland annat alla säsonger av Greys Anatomy, en hel del action och andra storfilmer vi sett genom åren. I avdelningen National Geographic är det så klart fokus på djur och natur men det finns även gott om andra typer av dokumentära serier och filmer som kan tilltala någon i familjen. 

Men det är trots allt Marvel- och Star Wars-avdelningarna i Disney Plus som är de största kioskvältarna. Här kan du till exempel se alla filmer i MCU i rätt ordningsföljd (samma upplägg finns för Star Wars). För många av oss som gillar den typen av filmer och serier blir Disney Plus snabbt beroendeframkallande. Det är lätt att se Iron Man för elfte gången eller riktigt bänka sig framför hela ursprungliga Star Wars-trilogin en helg. 

Disney plus pris

Filmer

Filmutbudet på Disney Plus är minst sagt gediget. Här samsas riktiga klassiker som The Rock, Speed och Die Hard (för att nämna några) med helt nya filmer som Jungle Cruise och många, många andra. I appen för Disney Plus kan du lätt bläddra mellan de olika tjänsterna och hitta filmer som passar dig. Som vi tidigare varit inne på finns de mer traditionella filmerna inom avdelning Star medan Marvel, Star Wars och Pixar är mer självförklarande.

Disney Plus app

Disney Plus finns som app både till telefonen och till tv:n – oavsett om du använder Apple TV, Chromecast eller en smart-tv.  Disney Plus funkar också bra att använda på din spelkonsol (PS4, PS5, Xbox One, Xbox X och Xbox S). I alla versioner av apparna har du tillgång till olika profiler för familjens medlemmar där ni kan skapa era egna listor med favoritfilmer, serier eller dokumentärer. Totalt kan du ha sju olika profiler och totalt kan du strömma till fyra olika enheter samtidigt inom ramen för ett och samma abonnemang. Du kan också ladda ner filmer och serier till din enhet så att du enkelt kan se dem när du är på bussen, i bilen eller i farmors stuga där täckningen inte riktigt lever upp till modern standard.

I appen finns också möjlighet att ställa in föräldrakontroll så att dina barn inte ser på innehåll som du inte gillar. Du kan också sätta lösenord på din profil om du inte vill att syrran, brorsan eller morsan ska kunna se vad du kollar på.

Disney plus erbjudande

Disney Plus erbjudande

Disney Plus har ofta egna kampanjer där du kan teckna dig för ett år i taget och då få två månader på köpet jämfört med om du tecknar ett abonnemang med månadsbetalning. I vissa fall kan du även hitta erbjudanden på Disney Plus-abonnemang hos tv-distributörer som Telia, Boxer och Comhem. Kolla med din nuvarande leverantör för att se vad de har att erbjuda just nu. Ett tips kan också vara att kolla efter rabattkoder på Disney Plus – ibland har man tur och lyckas träffa rätt precis när det är dags att teckna abonnemang. 

Vanliga frågor