Katshing abonnemang

Katshing är en ny mobiloperatör på marknaden. Med Katshings abonnemang får du fri surf. Mobiloperatören har fokuserat helt på abonnemang med fri surf och erbjuder det i alla sina abonnemang.

Alltid fri surf

Fria samtal och SMS

Ingen bindningstid

Katshing abonnemang

Förhandsboka iPhone 12

Katshings abonnemang:

Katshing abonnemang

Katshing Surfa

Obegr. GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
74 kr / mån Efter 1 mån 149 kr / mån Mer info
Katshing abonnemang

Katshing Surfa+

Obegr. GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
124 kr / mån Efter 1 mån 249 kr / mån Mer info

Katshing erbjuder inte specifika abonnemang för studenter.

Se studentabonnemang

Katshing erbjuder inte specifika abonnemang för seniorer eller pensionärer.

Se seniorabonnemang

Katshing erbjuder inte specifika abonnemang för företag.

Se företagsabonnemang

Katshing med fri surf

Med Katshing får du alltid fri surf i Sverige till bra pris. För enkelhetens skull erbjuder de två valbara abonnemang: Surfa och Surfa+. Katshing gör alltså ingen skillnad på om du är student, pensionär, barn eller företagarna. Samma pris till alla. Båda abonnemangen har fria samtal, SMS och obegränsad surf. Det som skiljer abonnemangen åt förutom priset är att standardabonnemanget Surfa har en lägre surfhastighet på 1Mbit/s. Hastigheten klarar sig många på, och man kan fortfarande använda appar, lyssna på musik och kolla på videos, dock med något lägre videokvalitet.

Vill man inte har några begränsningar alls i sin surf bör man istället välja abonnemanget Surfa+ som inte har någon begränsning i Mbit/s.

EU-surf

Fri surf gäller i Sverige och inte utanför landets gränser med Katshings abonnemang. Dock får man 5 GB surf inom EU i abonnemanget Surfa och 10 GB utlandssurf inom EU i abonnemanget Surfa+. Utlands- och roamingsamtal (utanför EU) ingår inte heller i abonnemangen.

Katshing nät

Mobiloperatören Katshing använder sig av mobilnätet från Tele2. Vilket betyder att du får bra täckning i stora delar av Sverige. Katshings nät (Tele2) täcker nämligen 90 % av Sveriges yta. Se täckningskarta nedan.

Täckning Katshing

Täckning Katshing

Se täckningskarta