Samsung Galaxy med abonnemang

Samsung är en uppskattad elektroniktillverkare och Samsung Galaxy med abonnemang är mycket populär. Samsung har blivit en stark konkurrent till Apple och fler och fler väljer en Samsung Galaxy istället för iPhone. Samsung uppdaterar kontinuerligt sina Galaxy-modeller och varje år lanserar de nya mobiler i serien.

Vi har samlat dem vanligaste modellerna av Samsung Galaxy med abonnemang här nedan från utvalda mobiloperatörer. Jämför och teckna det abonnemang som passar dig bäst.

Samsung Galaxy med abonnemang

Mobiltelefoner Samsung

Samsung Galaxy är Samsungs storsäljare. Galaxy finns i olika modeller och prisvariationer. Allt från billigaste Galaxy S20 upp till den mest avancerade Z Fold.

Samsung Galaxy s22

Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 med abonnemang

Halebop Köp hos Halebop
Tre Köp hos Tre
HallonKöp hos Hallon
ComviqKöp hos Comviq
Samsung Galaxy Z Fold4

Samsung Galaxy Z Fold4

Samsung Galaxy Z Fold4 med abonnemang

Halebop Köp hos Halebop
Tre Köp hos Tre
ComviqKöp hos Comviq
Galaxy s21 5G

Samsung Galaxy S21 5G

Samsung Galaxy S21 5G med abonnemang

Halebop Köp hos Halebop
Tre Köp hos Tre
Tele2 Köp hos Tele2
Galaxy s21 plus

Samsung S21 5G Plus

Samsung S21 Plus 5G med abonnemang

Halebop Köp hos Halebop
Tre Köp hos Tre
Tele2 Köp hos Tele2
Galaxy s20

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 med abonnemang

Halebop Köp hos Halebop
Tre Köp hos Tre
Tele2 Köp hos Tele2
Comviq Köp hos Comviq
Galaxy s20 plus

Samsung S20 Plus

Samsung S20 Plus med abonnemang

Halebop Köp hos Halebop
Tre Köp hos Tre
Tele2 Köp hos Tele2
Comviq Köp hos Comviq

Funderar du på att köpa Samsung Galaxy med abonnemang?

Samsung har producerat populära mobiltelefoner under flera år och företagets Galaxy-serie tillhör den mest populära. Många av oss frestas att byta mobiltelefon ofta. Det är inte så konstigt då de nya telefonerna är utrustade med funktioner som de gamla modellerna inte har. När du köper en Samsung Galaxy med abonnemang får du kontroll på dina kostnader samtidigt som alla avgifter samlas på en faktura.

Även om du känner dig nöjd med ditt abonnemang är det viktigt att inte betala för mycket för din mobil med abonnemang. Du måste veta att du har råd att betala abonnemangskostnaden över tid. Det lönar sig att jämföra olika erbjudande för Samsung Galaxy för att se vilket erbjudande som passar dig bäst.

Mobil Samsung

Månadskostnad för Samsung Galaxy

När man ser alla nya mobiltelefoner händer det lätt att man börjar fundera över sin egen telefon och varför man inte har bytt ut den tidigare. Det kan vara frestande att köpa Samsungs mobiltelefoner utan abonnemang då man inte förbinder sig till att betala de förhöjda månadsavgifterna.
Om din privatekonomi tillåter kontantköp av nya mobiltelefoner så kan du köpa en ny telefon kontant. De som köper en mobil kontant brukar dock glömma bort att jämföra totalkostnaden.

En totalkostnad runt 12 000 kronor med abonnemang kan verka avskräckande men tänk på att en ny telefon kostar runt 8 000 kronor – 10 000 kronor. Dessutom tillkommer kostnaden för själva abonnemanget. När du binder upp din telefon betalar du samtidigt för abonnemanget, som du även skulle ha gjort om du köpte telefonen kontant. Det resulterar ofta i en lägre månadskostnad.

Samsung-mobiler är ofta utannonserade på rea och det finns alltid en Samsung-telefon som passar dig och din budget. På Samsungs hemsida kan du se alla telefoner Samsung erbjuder just nu.

Samsung Galaxy till lägst månadskostnad

Nu vet du varför det kan löna sig att köpa en Samsung-telefon med abonnemang. Då kvarstår frågan var billigaste abonnemang för Samsung Galaxy finns? Även om det bundna abonnemanget i regel är billigare än ett kontantköp kan det ändå skilja flera tusenlappar över hela bindningstiden mellan olika operatörer. Därför rekommenderar vi alltid att du jämför de olika mobiloperatörerna mot varandra. Jämför priser i våra listor på denna sidan.

När du jämför ska du inte bara jämföra telefonens funktionalitet. Jämför även månadskostnaden. Allt fler mobilanvändare hamnar, helt i onödan, hos Kronofogden då de har tecknat dyra abonnemang som de inte kan betala. Oftast handlar det om ungdomar och studenter som under studietiden har tecknat ett långt abonnemang som löpt vidare efter det att studierna har tagit slut.

Många mobiloperatörer har uppmärksammat det växande problemet och brukar nu för tiden ställa enklare frågor om kundernas ekonomi. Då kan fallgroparna lätt undvikas.

Ett abonnemang är att föredra framför ett kontantkort då abonnemanget alltid ger dig kontroll över dina månadskostnader. Abonnemanget blir sällan dyrare än den överenskomna månadsavgift, om du inte ringer betalsamtal eller liknande.

Samsung Galaxy surfmängd

Du tjänar ingenting på att betala för tjänster som du inte behöver. Vi lockas ofta att köpa mycket surf till våra abonnemang. En normalkonsument behöver inte obegränsad surf kopplat till sitt mobilabonnemang.

De flesta tillbringar större delen av dagen hemma eller i nära anslutning till ett Wi-Fi-nätverk, då förbrukas ingen mobilsurf. En normalanvändare förbrukar inte mer än 5 GB – 10 GB mobilsurf i månaden. Det intervallet täcker upp för ganska mycket strömmad musik, film och internetsurfande.

Genom att bli kund hos någon av Sveriges lågprisoperatörer som Comviq, Hallon eller Vimla kan du sänka kostnaden ännu mer. De billigaste mobilabonnemangen hos lågprisoperatörerna kostar runt 100 kronor per månad.

Dessa operatörer erbjuder oftast ett likartat utbud av mobiltelefoner som sina större systerbolag, men till en lägre abonnemangskostnad. Därför är dessa operatörer extra populära hos ungdomar, studenter och prismedvetna personer.