Mobilabonnemang Student

Mobilabonnemang för student brukar vara extra förmånliga, både sett till pris, surf och samtal. Som student vill man oftast kunna spara varenda krona som går. Därför är det bra att jämföra studentabonnemang för att hitta det absolut billigaste mobilabonnemanget för dig som student.

Visa mer
Mobilabonnemang student

Surfmängd

› Visa endast fri surf
Fler filter

Samtal

Bindningstid

Mobilnät

Övriga abonnemang

› Familjeabonnemang

› 5G abonnemang

› Företagsabonnemang

› Kontantkort

mobilabonnemang

Senast kontrollerat idag 15 juni, 2024

+50 GB surf
Hallon mobil

Hallon 10 GB Student

10 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
19 kr / mån Efter 4 mån 109 kr / mån Till operatör
109 kr / mån Just nu 19 kr / mån Till operatör
Redo för 5G
Vimla abonnemang

Vimla 75 GB Student/Ungdom

75 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
20 kr / mån Efter 4 mån 300 kr / mån Till operatör
300 kr / mån Just nu 20 kr / mån Till operatör
Redo för 5G
Vimla abonnemang

Vimla 8 GB Student/Ungdom

8 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
20 kr / mån Efter 4 mån 110 kr / mån Till operatör
110 kr / mån Just nu 20 kr / mån Till operatör
Redo för 5G
Vimla abonnemang

Vimla 14 GB Student/Ungdom

14 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
20 kr / mån Efter 4 mån 140 kr / mån Till operatör
140 kr / mån Just nu 20 kr / mån Till operatör
Redo för 5G
Vimla abonnemang

Vimla 20 GB Student/Ungdom

20 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
20 kr / mån Efter 4 mån 180 kr / mån Till operatör
180 kr / mån Just nu 20 kr / mån Till operatör
Redo för 5G
Vimla abonnemang

Vimla 35 GB Student/Ungdom

35 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
20 kr / mån Efter 4 mån 220 kr / mån Till operatör
220 kr / mån Just nu 20 kr / mån Till operatör
+50 GB surf
Hallon mobil

Hallon 20 GB Student

20 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
29 kr / mån Efter 4 mån 159 kr / mån Till operatör
159 kr / mån Just nu 29 kr / mån Till operatör
Fello abonnemang

Fello 7 GB Student

7 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
52,50 kr / mån Efter 5 mån 105 kr / mån Till operatör
105 kr / mån Just nu 52,50 kr / mån Till operatör
Redo för 5G
Comviq abonnemang

Comviq Student 3 GB

3 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
52 kr / mån Efter 3 mån 105 kr / mån Till operatör
105 kr / mån Just nu 52 kr / mån Till operatör
+50 GB surf
Hallon mobil

Hallon 50 GB Student

50 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
59 kr / mån Efter 4 mån 259 kr / mån Till operatör
259 kr / mån Just nu 59 kr / mån Till operatör

Så hittar du rätt studentabonnemang

Studentsången i all ära, men när vardagen infinner sig och räkningarna ska betalas gör sig det moderna studentlivet påmint. Ett studentliv som ofta präglas av en dålig ekonomi. Då är det skönt att veta att de flesta mobiloperatörerna erbjuder särskilda studentabonnemang anpassade för studenter som uppbär ersättningen från CSN. På så sätt blir det lite lättare att betala räkningarna varje månad. Tänk dock på att operatören kan ha vissa åldersvillkor i sina studentabonnemang. Läs villkoren noga innan du bestämmer dig för vilket abonnemang du vill ha. Du har inget att förlora på att jämföra mobilabonnemang för studenter. Det enda som kan hända är att du sparar pengar varje månad. Det är bra för dig och för din plånbok.

”Sjung om studentens lyckliga dag”, det kan man göra ända tills mobilräkningen dimper ner i brevlådan. Många studenter lever under knappa ekonomiska förhållanden och flera studenter har CSN som enda inkomstkälla under studietiden. Den som någon gång har varit universitetsstudent vet att ”lönekuvertet” inte är särskilt tjockt. Oftast rör det sig om knappt 10 000 kronor i månaden. Det är pengar som ska finansiera studentlitteratur, mat, hyra, kläder och allt annat som hör vardagen till.

Om man lever med små ekonomiska marginaler är det extra viktigt att tänka på utgifterna. Ibland kan man spara några tior här och några hundralappar där genom att använda billigare tjänster. Ungdomar är i regel studenter och studenter använder sina mobiltelefoner och surfplattor varje dag. På högskolan blir det kanske till och med ett viktigt verktyg i undervisningen.

Genom att jämföra studentabonnemang kan du hitta studentrabatt för mobilabonnemang. Flera svenska mobiloperatörer erbjuder någon form av rabatt till studenter. De stora operatörer har dessutom startat systerbolag som erbjuder ännu lägre priser. Dessa operatörer brukar också erbjuda rabatter på sina redan låga priser.

Jämför mobilabonnemang för student

Som student är man van att jämföra. Man måste jämföra studentlitteratur och vilken fastighetsägare som erbjuder lägst hyra. Därför är den genomsnittliga studenten inte främmande för jämförelser.

Du jämför mobilabonnemang på samma sätt som du jämför andra tjänster som du använder dig av. Använd vår jämförelsetjänst för mobilabonnemang och hitta ett bra studentabonnemang idag. Börja med att fylla i uppgifter om ditt mobilanvändande: hur mycket ringer och surfar du för varje månad? Var så ärlig som möjlig i din uppskattning. Då ökar chanserna till träffsäkra resultat.

Att jämföra är lite som en offentlig upphandling fast tvärtom. Vid en offentlig upphandling får flera leverantörer och utförare lämna anbud. Beställaren väljer sedan den leverantör som erbjuder det lägsta priset. Här skiljer mobilabonnemanget sig åt. Även om studentrabatt på mobilabonnemang är viktigt ska du inte stirra dig blind på priset. Du har ingen större glädje av en operatör som erbjuder det bästa priset men som har en dålig mobiltäckning på den ort där du bor och studerar.

Därför ska du betrakta resultatet av jämförelsen som en uppskattning. Du måste sedan själv väga in ytterligare faktorer som täckning och servicenivå.

Att jämföra är viktigt, men bara du kan veta vilka parametrar som du värdesätter mer och vilka som du värdesätter mindre i valet av mobilabonnemang för student.

Studentabonnemang

Hallon – bra för dig och för din plånbok

I en undersökning gjord bland studenter får Hallon student överlägset bäst betyg. På andra plats kommer Vimla student följt av Comviq student. Undersökningen är gjord bland operatörer som säger sig erbjuda ”någon typ av studentrabatt” till studenter som uppbär studiemedel från CSN.

Tänk dock på att du inte nödvändigtvis kvalificerar dig för studentrabatt även om du är student. Många mobiloperatörer har inskrivit i sina villkor att den studerande maximalt får vara 27 år för att få ta del av de rabatterade priserna.

Därför rekommenderar vi dig att noga läsa villkoren när du väl har valt ett mobilabonnemang student som passar dig. De flesta studentabonnemang innehåller dock ingen bindningstid. Därför kan du byta abonnemang om du inte skulle känna dig nöjd med ditt val.