SF Anytime pris för enstaka filmer

Hos SF Anytime kan du streama dom senaste filmerna och serierna utan något abonnemang. SF Anytime erbjuder inga löpande månadsabonnemang likt andra tjänster. Här hyr du istället enstaka filmer och serier till ett fast pris. Förutom ett stort arkiv av klassiska filmer och barnfilmer erbjuder SF Anytime det senaste inom film. Du kan till och med hyra bioaktuella filmer.

Streama filmerna på tv:n via chromecast, Apple TV eller via app i din mobil eller surfplatta. Självklart går det även streama direkt via webben.

SF anytime logo

SF Anytimes paket:

SF anytime logo

SF Anytime

UtbudBetala endast för det du ser UtbudStreama direkt eller se offline UtbudNordens bredaste utbud
Pris 39 kr / film

SF Anytime

SF Anytime skiljer sig lite från de andra streamingtjänsterna på den svenska marknaden. Det är en tjänst som inte har någon månadskostnad eller abonnemang, utan du betalar helt enkelt bara för det innehåll som du vill se. 

SF Anytime kan ses som ett sätt att gå på bio hemma. Här hittar du bioaktuella filmer, plus ett stort utbud av äldre titlar, alla bekvämt åtkomstbara direkt hemma från TV-soffan.

Tjänsten har funnits i nästan 20 år, vilket gör den till en riktigt veteran i streamingbranschen. 

SF Anytime pris

Hur funkar SF Anytime?

För oss som minns de gamla videobutikerna så kan man säga att SF Anytime är just en digital videobutik. I praktiken fungerar det som alla andra streamingtjänster, men med den skillnaden att du istället för en månatlig abonnemangskostnad betalar en engångssumma för just den filmen du vill se.

Du kan (oftast) välja om du vill hyra en film eller om du vill köpa den. Om du väljer att hyra så blir priset lägre, men du har då bara åtkomst till innehållet under 48 timmar. Om du köper filmen så får du betala lite mer, men har å andra sidan möjlighet att se den precis när du vill och hur många gånger du vill. Vissa filmer, ofta de allra nyaste, går inte att hyra utan måste köpas om du ska ha möjlighet att titta på dem.

SF Anytime har appar för flera olika plattformar, vilket gör att tjänsten funkar på din Apple/Android-telefon, Apple-TV din smart-TV med mera. Givetvis kan du även använda Airplay eller Chromecast för att spegla innehållet från din telefon till din TV.

Ge bort ett presentkort på SF Anytime

I tjänsten kan du smidigt köpa presentkort på filmer och ge bort till nära och kära. Det kan vara en kul (och smidig) julklapp eller födelsedagspresent. Ett presentkort på en hyrfilm kostar 49 kronor och ett presentkort på en köpfilm kostar i skrivande stund 169 kronor.

Allra enklast är att skicka presentkortet som en värdekod via SMS till mottagaren, men givetvis kan du även skicka via e-post eller “vanlig” post. 

Om du har ett företag så kan du registrera ett företagskonto och köpa filmpresentkort till exempelvis kunder eller anställda. 

SF har också skapat en tjänst som heter Moviegram (sfmoviegram.com). Det är som ett blommogram, fast du ger istället bort en hyrfilm. Du betalar enkelt via Swish eller med ditt kreditkort och mottagaren får filmkoden via SMS.

Så mycket kostar SF Anytime

En ny, bioaktuell film kan kosta nästan 200 kronor att köpa, men det finns också filmer som du kan se för en 50-lapp. Ju nyare innehåll, desto högre prislapp. Om du kollar på mycket film så blir det så klart ganska dyrt, men för dig som bara vill se utvalda filmer och inte dra på dig någon fast månadskostnad så är detta helt klart ett bra alternativ.

Vem äger SF Anytime?

Tjänsten ägs av SF studios som är en del av Bonnier.

Vanliga frågor

Sammanfattning

SF Anytime är en bra tjänst för dig som gillar film. Här finns ett stort utbud och du kan även streama filmer som är helt nya. Tittar du på mycket film så får du vara beredd på att det blir ganska dyrt, men för dig som gillar att kolla på en rulle lite då och då så är tjänsten helt perfekt. Du betalar ingen månadsavgift och får på så vis fullständig kostnadskontroll.