Max

Max är en ny och spännande streamingtjänst som nu lanseras i Sverige. Tjänsten är resultatet av en sammanslagning av HBO Max och Discovery Plus, vilket innebär att Max erbjuder ett ännu bredare och mer varierat utbud. Max strävar efter att tillhandahålla högkvalitativt innehåll för alla åldrar och smaker, och ambitionen är att bli en av de ledande streamingplattformarna på den svenska marknaden.

Max

Maxs paket:

Max

Max Basic

UtbudMed reklam UtbudStreama på 2 enheter samtidigt UtbudFull HD-upplösning
Pris 89 kr / mån
Max

Max Standard

UtbudStreama på 2 enheter samtidigt UtbudFull HD-upplösning Utbud30 nedladdningar
Pris 129 kr / mån
Max

Max Premium

UtbudStreama på 4 enheter samtidigt Utbud4K UHD och Dolby Atmos Utbud100 nedladdningar
Pris 169 kr / mån
Max

Max Sport

UtbudEurosport 1 och Eurosport 2 UtbudAllsvenskan, PGA Tour & mer UtbudBegränsad till 2 av dina streams
Pris från 349 kr / mån

Utbud och Innehåll

Max erbjuder ett varierat utbud som täcker allt från populära filmer och TV-serier till exklusiva originalproduktioner och internationella hits. Här är några av de kategorier som finns tillgängliga på Max:

 • Filmer: Ett stort bibliotek med både nya releaser och klassiska filmer inom alla genrer, inklusive drama, komedi, action, skräck och romantik.
 • TV-serier: En blandning av aktuella serier och älskade favoriter. Max inkluderar också många kritikerrosade serier och exklusiva originalserier som endast finns tillgängliga på plattformen.
 • Dokumentärer: En imponerande samling av dokumentärer som täcker en mängd olika ämnen, från natur och vetenskap till kultur och samhälle.
 • Barninnehåll: Max erbjuder ett brett sortiment av barnvänligt innehåll, inklusive tecknade serier och familjefilmer som är både underhållande och pedagogiska.
 • Sport: Direktsända evenemang, action från de största ligorna och turneringarna inklusive Allsvenskan, Roland-Garros 2024 och PGA Tour 2024.

Genom att samla innehåll från HBO Max och Discovery Plus under ett tak, säkerställer Max att användarna har tillgång till en omfattande och mångsidig innehållskatalog.

Prenumerationsplaner

Max erbjuder flexibla prenumerationsplaner för att passa olika budgetar och behov. Här är en översikt över de tillgängliga planerna:

 • Basic med reklam: En prisvärd plan som ger tillgång till hela Max bibliotek med standardupplösning (SD). Perfekt för enskilda användare.
 • Standard: Innehåller allt i Basic-planen men med högupplöst bildkvalitet (HD) och möjlighet att strömma på två enheter samtidigt.
 • Premium: Den mest omfattande planen som inkluderar Ultra HD (4K) och HDR-kvalitet, samt möjlighet att strömma på upp till fyra enheter samtidigt.
 • + Sport: Lägg till sportpaketet för att se Eurosport 1, Eurosport 2, Allsvenskan, PGA Tour och mycket mer.

Användarvänlighet och Funktioner

Max har utformats för att vara lättanvänd och tillgänglig för alla. Här är några av de funktioner som gör tjänsten attraktiv för användare:

 • Användargränssnitt: Ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att hitta och strömma innehåll.
 • Personliga rekommendationer: Med hjälp av avancerade algoritmer erbjuder Max personliga rekommendationer baserade på användarens tittarhistorik och preferenser.
 • Flera profiler: Möjlighet att skapa flera profiler inom samma konto, vilket är perfekt för familjer eller hushåll med flera användare.
 • Offline-läge: Möjlighet att ladda ner filmer och serier för att titta offline, vilket är perfekt för resor eller när du inte har tillgång till internet.
 • Flerspråkigt stöd: Max erbjuder flerspråkigt stöd med möjlighet att välja mellan olika språk och undertexter.