Företagsabonnemang

Är det dags för företaget att teckna ett nytt företagsabonnemang? Då lönar det sig att jämföra. Hitta billigaste företagsabonnemang med rätt surfmängd, antal samtal och bindningstid. I vår jämförelsetjänst listar vi alla mobilabonnemang för företag. Jämförelsen är helt gratis.

Visa mer
Företagsabonnemang

Surfmängd

Fler filter

Samtal

Bindningstid

Mobilnät

mobilabonnemang

Senast kontrollerat idag 2 oktober, 2022

+25 GB extra surf
Hallon abonnemang

Hallon Företag 6 GB

6 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
49 kr / mån Efter 3 mån 99 kr / mån Mer info
+25 GB extra surf
Hallon abonnemang

Hallon Företag 25 GB

25 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
74 kr / mån Efter 3 mån 149 kr / mån Mer info
+25 GB extra surf
Hallon abonnemang

Hallon Företag 50 GB

50 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
99 kr / mån Efter 3 mån 199 kr / mån Mer info
+25 GB extra surf
Hallon abonnemang

Hallon Företag 100 GB

100 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
124 kr / mån Efter 3 mån 249 kr / mån Mer info
chilimobil

Chili Företag Fri surf
(Upp till 1 Mbit/s)

Obegr. GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
129 kr / mån Mer info
Redo för 5G
Telenor abonnemang

Telenor Företag 5 GB

5 GB Surf
Fria Samtal
24 mån Bindningstid
219 kr / mån Mer info
Telness abonnemang

Telness Företag 3 GB

3 GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
229 kr / mån Mer info
Redo för 5G
Tele2 abonnemang

Tele2 Företag 50 GB

50 GB Surf
Fria Samtal
24 mån Bindningstid
249 kr / mån Mer info
Redo för 5G
Tre abonnemang

3Företag Obegränsat

Obegr. GB Surf
Fria Samtal
24 mån Bindningstid
249 kr / mån Mer info
Redo för 5G
Telia abonnemang

Telia Företag 10 GB

10 GB Surf
Fria Samtal
24 mån Bindningstid
299 kr / mån Mer info

Så hittar du bästa mobilabonnemang för företag

Det är viktigt för ett företag att ha ett bra företagsabonnemang. På så sätt kan du och dina anställda vara anträffbara var ni än är och ni slipper förlora uppdrag till era konkurrenter. Men du behöver inte lita på partiska företagssäljare för att hitta bästa mobilabonnemanget för företag. Du kan göra jobbet själv genom att använda vår jämförelsetjänst för mobilabonnemang för företag. En jämförelse tar bara några minuter och du kan byta till den billigaste operatören för dig och ditt företag.

Som företagare har du mycket att tänka på, debet och kredit, in och utleverans och kundnöjdhet. Du ska inte behöva oroa dig för företagets mobilkostnader. Ett bra mobilabonnemang kan vara guld värt om det används på rätt sätt.

Kraven på företagare ser inte ut som för 30 – 40 år sedan. Idag är det närmast ett krav att du som företagare ska vara uppkopplad och vara nåbar under dygnets alla 24 timmar. Om du inte är det riskerar du att förlora kunderna till dina konkurrenter – de som är nåbara.

Många företagare har dock avskräckts från företagsabonnemang tack vare flertalet oseriösa försäljare som skördat många offer på senare tid. Man låser upp kunderna i evighetslånga avtal som är omöjliga att ta sig ur. Samtal klipps om så att det framstår som att du tackat ja till tjänster som du inte behöver. Endast fantasin kan sätta gränserna för de oseriösa teleföretagens metoder.

Men det är just därför du ska jämföra företagsabonnemang själv. Du känner ditt företag och din verksamhet bäst. Ingen telefonförsäljare i världen kan ha samma detaljkännedom som du. Du vet vad som behövs och vad som inte behövs. Varför ska du lämna ut dig till en telefonförsäljare?

Jämför företagsabonnemang

Genom att vår jämförelsetjänst kan du skala bort telefonförsäljarnas partiska mellanhänder och istället få en oberoende framställning av det bästa mobilabonnemanget för företag.

En jämförelse tar bara några minuter. Du fyller bara i uppskattat mobilanvändande för att vi ska kunna leverera en korrekt information. Du kan exempelvis ombedjas att välja mobilnät och surfmängd. Var så ärlig som möjligt när du uppskattar användandet av företagstelefonen, då ökar chansen att hitta bästa mobilabonnemang för företag.

Tänk på att alla jämförelsesajter inte nödvändigtvis har tillgång till alla mobiloperatörer som finns på den svenska marknaden. Hos Abonnemangkoll strävar vi för att alla mobiloperatörer och mobilabonnemang ska finnas för att jämföra.

Bästa mobilabonnemanget företag

Att jämföra är inte allt

Men dina bekymmer löses inte endast med ett företagsabonnemang. Du måste även fundera på vilken typ av mobilabonnemang som du behöver. Har du nära till kontoret eller gör du många och långa resor?

– Har du nära till kontoret eller gör du många och långa resor?

– Har kontoret tillgång till wifi eller måste du förlita dig på mobildata?

– Var någonstans har ditt företag sin bas, i staden eller på landsbygden?

Det är känt att vissa operatörer erbjuder bättre täckning i storstäderna medan andra operatörer erbjuder bättre, eller lika bra, täckning på landsbyggden. Om ditt kontor inte har tillgång till trådlöst internet måste du använda mobildata.

Om ditt företag har många anställda kan du behöva ett abonnemang som har inbyggd företagsväxel. På så sätt behöver ni bara ett telefonnummer till firman där de två sista siffrorna kan utgöra anknytningsnummer till varje anställd. Alla företagsabonnemang brukar dock tillhandahålla företagsväxel som standard.