Fri surf för dig som surfar mycket

Hitta abonnemang med fri surf.

  • Typ av abonnemang

Mer information
Fri surf

Abonnemang med obegränsad surf till fast pris

Att ha ett abonnemang med obegränsad surf är en stor frihet.

Du behöver aldrig hålla koll på hur mycket surf du gör av med och du kan utan att oroa dig spela onlinespel och njuta av filmer och serier på Netflix i högsta möjliga kvalitet.

› Läs mer

Hittade 8 mobilabonnemang:


Fibio mobilabonnemang

Fibio Unlimited

Obegr. GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
285 kr / mån Efter 5 mån 569 kr / mån Mer info
chilimobil

Chilimobil Fri surf

Obegr. GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
299 kr / mån Efter 3 mån 349 kr / mån Mer info
chilimobil

Chilimobil Student Fri surf

Obegr. GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
299 kr / mån Efter 3 mån 329 kr / mån Mer info
Redo för 5G
Tele2 abonnemang

Tele2 Senior Obegränsad

Obegr. GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
455 kr / mån Mer info
Redo för 5G
Telenor abonnemang

Telenor Obegränsat

Obegr. GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
499 kr / mån Efter 12 mån 569 kr / mån Mer info
Redo för 5G
Tre abonnemang

3Surfa Obegränsat

Obegr. GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
499 kr / mån Mer info
Redo för 5G
Tele2 abonnemang

Tele2 Obegränsad

Obegr. GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
569 kr / mån Mer info
Redo för 5G
Telia abonnemang

Telia Obegränsad

Obegr. GB Surf
Fria Samtal
0 mån Bindningstid
609 kr / mån Mer info

Abonnemang med obegränsad surf

Du har säkert varit med om att surfen plötsligt tar slut i slutet av månaden. Du har då tvingats köpa till extra gigabytes eller helt enkelt fått vänta på att månaden ska ta slut så att du får ny surf. Med ett abonnemang med fri surf så slipper du allt detta. Du får givetvis betala lite mer för ett sådant abonnemang. Men många upplever att det värt en extra kostnad för att helt enkelt slippa tänka på det.

Kontrollera hur mycket surf du behöver

Innan du väljer ett mobilabonnemang med fri surf så bör du kontrollera hur mycket surf du faktiskt använder varje månad. Ofta kan du logga in på din nuvarande mobiloperatörs hemsida och se exakt hur mycket data du har förbrukat historiskt. Många har också smidiga appar där du kan se hur mycket surf du använt. Du kan även titta på din faktura där din förbrukning brukar stå specificerad. Om det visar sig att du inte förbrukar så mycket som du trodde så lönar det sig förmodligen att välja ett abonnemang med kanske 50 GB surf istället, eftersom de är betydligt billigare.

Obegränsad surf

När passar ett abonnemang med fri surf?

Om du använder din telefon eller surfplatta till att titta på streamad film i hög kvalitet så gör du troligtvis av med ganska mycket data varje månad. Kollar du på film eller serier i allra högsta HD-kvaliteten får du räkna med att det går åt ca 5-7 GB i timmen. Det innebär som du förstår att ett abonnemang med begränsad surfmängd inte är att föredra.

Många onlinespel förbrukar också ganska mycket datatrafik. Eftersom man ofta spelar ganska många timmar på en månad så blir det sammantaget en väldigt hög förbrukning.

Det kan också passa dig som inte har något fast bredband i din bostad. Då är det skönt att kunna använda sitt mobilabonnemang till både datorn och telefonen utan att behöva oroa sig över att surfen plötsligt ska ta slut.

Ett abonnemang med fri surf är också ett utmärkt alternativ för dig som inte gillar när det strular och som inte har några problem med att betala lite extra för det. Kanske har du till och med en arbetsgivare som står för abonnemanget?

Fri surf för ungdomar

Trött på ungarnas tjat? Min surf är slut! Kan du fylla på? Känner du igen det där? Dagens unga använder sina telefoner och surfplattor till det mesta, vilket gör att surfen går åt i en rasande takt. Detta brukar märkas speciellt väl under semestertider då man ofta är ute och reser och inte har tillgång till wi-fi. Om du har ett abonnemang helt utan begränsningar i datamängden kan du dela ditt internet och hålla dina barn glada under hela den långa bilresan!

Abonnemang fri surf

Billigaste abonnemangen med fri surf

I vår jämförelse ovan hjälper vi dig att hitta de billigaste och mest prisvärda abonnemangen med helt obegränsad surf. Ett mobilabonnemang med fri surf kostar givetvis lite mer än de abonnemangen där surfmängden är begränsad. Men om du hör till dem som flera gånger i månaden behöver köpa extra datatrafik så kommer det troligen att löna sig att byta till ett avtal med helt obegränsad surf.

Ett abonnemang med fri surf brukar kosta någonstans mellan 300 och 600 kronor per månad, beroende på operatör. Tänk alltid på att det ofta är bättre att betala lite mer och få en operatör som har ett bra nät där du bor. Kolla därför alltid täckningskarta innan du tecknar ett nytt abonnemang. Var också beredd på att lågprisoperatörerna som idag finns på marknaden inte alls har samma kundtjänst och service om du någon gång skulle vara i behov av det. Ett abonnemang utan bindningstid kostar nästan alltid lite mer än ett där du binder upp dig i exempelvis 12 månader. Det är mycket vanligt med priskampanjer i branschen, så var noga med att kontrollera priset även efter att rabattmånaderna har gått. 

Att köpa till extra surf

Att ha ett abonnemang med begränsad surfmängd och hela tiden köpa till extra surf när potten är slut kan bli en ganska kostsam historia. Ofta tar operatörerna ganska bra betalt för de där extra gigabyten och tittar man på den totala månadskostnaden efter några påfyllningar så är den ofta upp i nivå med ett “fri surf-abonnemang”. Om du fyller på 10 GB så brukar det kosta mellan 250 och 500 kr. Hos vissa operatörer kan du även köpa fri surf under en eller några dagar om du exempelvis ligger hemma sjuk och vet att du ska spendera hela dagen framför någon streamingtjänst. 

Kolla villkoren

Innan du bestämmer dig för ett abonnemang med fri surf så bör du kolla upp exakt vad som gäller. Det finns nämligen abonnemang som trots att surfen uppges vara helt obegränsad faktiskt ändå har en övre gräns. Det kan exempelvis finnas en begränsning på 100 GB. Ofta räcker ju detta gott och väl, men likväl bör du känna till att det finns ett tak.

Fri surf är inte allt!

Det kan var otroligt skönt att ha helt obegränsad surf, men det finns även andra faktorer som du måste ta hänsyn till när du väljer abonnemang. Du har till exempel inte speciellt mycket nytta av din obegränsade datamängd om du inte har tillräckligt bra täckning där du bor eller på platser där du ofta befinner dig. Så var noga med att kontrollera detta innan du väljer abonnemang.

Sammanfattning

Ett mobilabonnemang med fri surf är framför allt en stor frihetskänsla som många uppskattar. Du kan göra vad du vill med din telefon eller surfplatta och du behöver ändå inte oroa dig för att surfen ska ta slut.

Ett fri surf abonnemang passar dig som använder trafiktunga applikationer ofta. Det handlar till exempel om vissa onlinespel och streaming av film i hög kvalitet. För dig som mest surfar på nätet, ringer och skickar sms så finns det andra abonnemangsformer som passar bättre.