BLACK WEEK! 90% rabatt på abonnemang i 3 mån hos Vimla Till erbjudandet

Familjeabonnemang

Familjen blir allt viktigare för oss. Därför faller det sig naturligt att teckna familjeabonnemang. Med ett familjeabonnemang får man bättre koll på familjens totala samtal och surfmängd. Men den största fördelen är att man får en billigare totalkostnad till skillnad mot om alla i familjen hade haft enskilda mobilabonnemang.

Bästa familjeabonnemang

Populära familjeabonnemang

Alla mobiloperatörer erbjuder inte abonnemang för hela familjen. Oftast är det de större mobiloperatörerna som har bra erbjudanden i form av abonnemangslösningar för familjen. Här nedan listar vi några populära familjeabonnemang på marknaden.

Tele2 abonnemang

Tele2 familjeabonnemang

Med Tele2 familjeabonnemang kan 10 stycken ingå och det finns inga krav på vilka som ingår i abonnemanget. Man behöver inte ens bo på samma adress. Välj vilken abonnemangstyp som passar respektive familjemedlem och spara pengar mot om alla skulle haft ett enskild mobilabonnemang.

Mer info

Fibio mobilabonnemang

Fibio familjeabonnemang

Teckna ett familjeabonnemang hos nya operatören Fibio. Lägg till upp till 8 valfria användare. Det finns inte ens krav på att användarna behöver bo på samma adress. Alla ansluta har tillgång till obegränsad surf och ju fler ansluta man är desto billigare blir månadskostnaden för varje användare.

Mer info

Tre familj

Tre familjeabonnemang

Med familjeabonnemang hos tre väljer man fritt vilka som ska ingå i abonnemanget. Det finns inget krav på att man faktiskt är en familj eller är skrivna på samma folkbokföringsadress. I Tres familjeabonnemang delar alla som ingår på surfen.

Mer info

Telenor familjeabonnemang

Telenor familjeabonnemang

Hos Telenor står familjeabonnemanget på en huvudägare. I huvudabonnemanget kan man enkelt välja tjänster, fördela surf, ha föräldrakoll och se varje familjemedlems surfförbrukning. Självklart kommer alla abonnemang på en samlad faktura.

Mer info

Vad menas med familjeabonnemang?

Med ett specialanpassat familjeabonnemang får man kontroll på hushållets totala mobilförbrukning och alla avgifter samlas på en faktura. Du kan snabbt se hur mycket någon i familjen ringer för. Med familjeabonnemanget ges du tillgång till alla tekniska finesser som operatören normalt tillhandahåller, men du får det till en lägre kostnad per person. Det är inte lätt att hitta det bästa familjeabonnemanget, alla operatörer säger att de erbjuder den bästa dealen. Lita inte på företagets egna säljare. Bilda dig en egen uppfattning och gör en oberoende jämförelse via Abonnemangkoll – idag.

Den fasta väggtelefonens tid är sedan länge förbi. Nu för tiden äger de flesta en egen mobiltelefon. Det innebär att vi är tillgängliga var som helst, när som helst. Men kostnaderna skenar snabbt iväg om alla i hushållet ska ha ett eget mobilabonnemang. Därför har flera mobiloperatörer tagit fram specialanpassade familjeabonnemang. Genom att teckna ett familjeabonnemang kan du samla hela familjens mobilkostnader på en faktura. Ofta ringer ni till en fast kostnad varje månad. Vissa operatörer tillåter även att ni delar abonnemangets surfmängd med varandra.

Fördelar med familjeabonnemang

Priset

Fördelen med familjeabonnemanget är att du får ett lägre pris per person.
Om ni är tre stycken i familjen delas abonnemangskostnaden på tre.

Abonnemangskostnaden för alla familjemedlemmar samlas på en faktura och du betalar bara en faktura. Dessutom får du snabbt en överblick av familjens samlade mobilkostnader varje månad.

Välj det abonnemang som passar dig och din familj bäst. Många operatörer erbjuder obegränsat surf. Det kan löna sig att skaffa ett abonnemang med obegränsad mobildata om ni är en familj som surfar mycket via mobilen eller surfplattan.

Funktionalitet

Ett familjeabonnemang har samma funktionalitet som operatörens övriga abonnemang. Du kan med andra ord dra fördel av alla tekniska finnesser som ett vanligt abonnemang erbjuder, men till en lägre kostnad per person.

Jämför innan du binder upp dig

Familjen och familjeabonnemangets ställning har stärkts kraftigt i Sverige de senaste åren. För 15 år sedan skulle alla ha ett eget mobilabonnemang för att hävda sitt oberoende. Idag samlar vi våra utgifter på en faktura, delar på kostnaden och surfar obegränsat.

Men låt dig inte övertalas av telefonoperatörernas egna säljare. Det är viktigt att du bildar dig en egen uppfattning och att du gör en oberoende jämförelse. Som tur är behöver du inte surfa runt på alla mobilsajter som finns och skriva ned alla priser. Genom att använda dig av en jämförelsetjänst sparar du både tid och pengar.