Begagnad iPhone

Om du vill köpa en begagnad iPhone har du hittat rätt. Här listar vi nämligen många begagnade iPhones tillsammans med pris och specifikationer. Vi berättar även bland annat varför det är en bra idé att köpa en begagnad iPhone, samt vad du ska tänka på i samband med köpet.

Visa mer
Begagnad iphone

Är det en bra idé att köpa en begagnad iPhone?

Ja, det är en bra idé att köpa en begagnad iPhone om du köper den från en regelrätt återförsäljare. Att köpa begagnade mobiltelefoner från en marknadsplats som Blocket eller Tradera är mer riskfyllt. Då finns risken att du får en låst telefon eller ingen telefon alls.

Begagnade iPhone med alla funktioner du vill ha

När du köper en begagnad iPhone är det vanligt att telefonen är åtminstone något år gammal. Det innebär att det är bra att dubbelkolla så att alla funktioner du vill ha verkligen erbjuds. Speciellt om du köper en iPhone som är mer än omkring tre år gammal.

Kontrollera om du får garanti på din begagnade iPhone

Om du köper en iPhone privat, alltså via Blocket eller av en kompis, då har du aldrig någon garanti. Men om du köper din begagnade iPhone av en återförsäljare är det vanligt att en garanti inkluderas trots att telefonen är begagnad.

Köp din iPhone vid rätt tid på året

Vanligtvis släpps nya iPhones i september. I samband med det väljer många att sälja eller byta in sina gamla iPhone-modeller. På senhösten har du alltså en särskilt god möjlighet att fynda billiga iPhones. 

Svar på vanligt ställda frågor