Bredband2 mobilt bredband

Bredband2 erbjuder tjänster inom mobilt bredband, fiber och telefoni. Tidigare mobiloperatörerna A3 och Universal Telecom slogs ihop med Bredband2 sommaren 2021. Bredband2 hyr in sig i Telenors nät vilket innebär att de har exakt samma täckning som Telenor. När det gäller mobilt bredband har Bredband2 tre nivåer på sina abonnemang.

Bredband2 mobilt bredband

Bredband2s mobila bredband:

Bredband2 med eller utan router?

Bredband2:s abonnemang för mobilt bredband går att beställa med eller utan mobil router. Väljer du ett abonnemang kan du välja att välja till en router som är snabb och säker och anpassad för riktigt höga hastigheter. Routern är liten vilket gör den smidig att ha med på resan oavsett om du sitter på tåget eller befinner dig i sommarstugan. Om du väljer att teckna abonnemang med router är det en bindningstid på 12 månader. Väljer du att köpa abonnemang utan router är det ingen bindningstid alls. Dock finns en startavgift på 49 kronor.

A3 korttidsabonnemang

Bra att veta om Bredband2

Hos Bredband2 hittar du kundtjänst både via telefon, e-post, chatt (på hemsidan) eller via Facebook messenger. Supporten är bemannad även på helgerna, men med begränsade öppettider. Som kund hos Bredband2 kan du alltid logga in på “Mina sidor” för att se hur mycket surf du har kvar under innevarande månad. Där kan du också fylla på med extra data om det behövs. Bredband2:s “Mina sidor” finns också som en egen app där du också kan chatta med kundservice direkt i appen. 

Mobilt bredband från Bredband2

Bredband2 har flera tjänster inom bredband. Förutom mobilt bredband erbjuder de också fiber till dig som är ansluten via det som kallas ett öppet stadsnät. Bredband2 har också lagt lite extra krut på att sälja bra wifi-lösningar som ska ge dig bra trådlös uppkoppling i hela hemmet. 

Vanliga frågor och svar om Bredband2:s mobila bredband

Täckning Bredband2

Täckning Bredband2 mobilt bredband

Eftersom Bredband2 har samma täckning som Telenor fungerar det väldigt bra i större delen av Sverige. Bor du i Norrland är du säkert medveten om vilka mobilnät som funkar bäst för dig och oavsett var du bor kan det vara en bra idé att kolla både täckningskartor och med vänner och bekanta innan du tecknar ett abonnemang för mobilt bredband. Du kan även kolla täckningskartan direkt på Telenors hemsida.

Se täckningskarta