A3 mobilt bredband

A3 är en relativt okänd mobiloperatör i Sverige men faktum är att bolaget har funnits i över 20 år och är en sammanslagning av T3 och Alltele och ägs av Bredband2. A3 hyr in sig i Telenors nät vilket innebär att de har exakt samma täckning som Telenor. A3 erbjuder tjänster inom både telefoni och bredband. När det gäller mobilt bredband har A3 tre nivåer på sina abonnemang.

A3 mobilt bredband

A3s mobila bredband:

A3 mobilabonnemang

A3 40 GB

40 GB Surf
0 mån Bindningstid
249 kr / mån Mer info
A3 mobilabonnemang

A3 100 GB

100 GB Surf
0 mån Bindningstid
349 kr / mån Mer info
A3 mobilabonnemang

A3 200 GB

200 GB Surf
0 mån Bindningstid
429 kr / mån Mer info
Inget resultat

A3 erbjuder inte specifika abonnemang för studenter.

Se studentabonnemang
Inget resultat

A3 erbjuder inte specifika abonnemang för seniorer eller pensionärer.

Se seniorabonnemang
Inget resultat

A3 erbjuder inte specifika abonnemang för företag.

Se företagsabonnemang

A3 – med eller utan router?

A3:s abonnemang för mobilt bredband går att beställa med eller utan mobil router. Väljer du ett abonnemang med en router kan du koppla upp till 16 enheter till routern samtidigt. Den medföljande routern är en mindre, bärbar router som drivs med uppladdningsbara batterier som håller cirka 6 timmar (efter full laddning). Det gör den smidig att ha med på resan oavsett om du sitter på tåget eller befinner dig i sommarstugan. Om du väljer att teckna abonnemang med router är det en bindningstid på 24 månader. Väljer du att köpa abonnemang utan router är det ingen bindningstid alls.

A3 korttidsabonnemang

Bra att veta om A3

Hos A3 hittar du kundtjänst både via telefon, e-post, chatt (på hemsidan) eller via Facebook messenger. Supporten är bemannad även på helgerna, men med begränsade öppettider. Som kund hos A3 kan du alltid logga in på “Mina sidor” för att se hur mycket surf du har kvar under innevarande månad. Där kan du också fylla på med extra data om det behövs. A3:s “Mina sidor” finns också som en egen app där du också kan chatta med kundservice direkt i appen. 

A3 bredband

A3 har flera tjänster inom bredband. Förutom mobilt bredband erbjuder de också fiber till dig som är ansluten via det som kallas ett öppet stadsnät. A3 har också lagt lite extra krut på att sälja bra wifi-lösningar som ska ge dig bra trådlös uppkoppling i hela hemmet. 

Vanliga frågor och svar om A3:s mobila bredband

Täckning A3

Täckning A3 mobilt bredband

Eftersom A3 har samma täckning som Telenor fungerar det väldigt bra i större delen av Sverige. Bor du i Norrland är du säkert medveten om vilka mobilnät som funkar bäst för dig och oavsett var du bor kan det vara en bra idé att kolla både täckningskartor och med vänner och bekanta innan du tecknar ett abonnemang för mobilt bredband. Du kan även kolla täckningskartan direkt på Telenors hemsida.

Se täckningskarta