Halebop bredband och TV

Halebop erbjuder ett snabbt och säkert bredband som finns i många olika hastigheter. De erbjuder även korttidsbredband vilket är unikt jämfört med de abonnemang som konkurrenterna erbjuder. Priset ligger i sin tur på ungefär samma nivå som övriga budgetoperatörer för bredband. 

Halebop bredband och tv

Abonnemang Bredband och TV

Halebop abonnemang

Halebop Bredband 250

250 Mbit/s Nedladdning
250 Mbit/s Uppladdning
12 mån Bindningstid
0 kr / mån Efter 3 mån 345 kr / mån Mer info
Halebop abonnemang

Halebop Bredband 100

100 Mbit/s Nedladdning
100 Mbit/s Uppladdning
0 mån Bindningstid
295 kr / mån Mer info
Halebop abonnemang

Halebop Bredband 500

500 Mbit/s Nedladdning
500 Mbit/s Uppladdning
0 mån Bindningstid
495 kr / mån Mer info
Halebop abonnemang

Halebop Bredband 1000

1000 Mbit/s Nedladdning
1000 Mbit/s Uppladdning
0 mån Bindningstid
695 kr / mån Mer info

Hastighet för Halebop bredband

Halebop erbjuder fyra olika hastigheter för sitt fasta fiberbredband:

  • 100 Mbit/s
  • 250 Mbit/s
  • 500 Mbit/s
  • 1 000 Mbit/s

Om du bor själv räcker sannolikt 100 Mbit/s, men om ni är flera i hushållet och måste dela på den lägsta hastigheten kan internet gå lite segt. Så ju fler ni är i hushållet desto snabbare hastighet behöver du.

Det ska även nämnas att topphastigheten på 1 000 Mbit/s är riktigt stark, och idag dubbelt så hög jämfört med konkurrenten Comviqs fiberbredband.

Värt att veta är även att Halebop erbjuder korttidsbredband på:

  • 3 dagar
  • 7 dagar
  • 14 dagar

Ett korttidsbredband passar bäst om du exempelvis har en fiberansluten stuga som du bara besöker en kortare period i taget. 

Vad kostar Halebops bredband med fiber?

Vad Halebops bredbandsfiber kostar beror främst på vilken hastighet du väljer. Men faktorer såsom vilket stadsnät du har och om det finns några lokala kampanjer i ditt område spelar också in. Allt som allt är Halebops bredbandsfiber billigt, och alltså ett bredband som ger dig mycket för pengarna.

Erbjuder Halebop någon bredbandsrouter?

Nej, Halebop erbjuder inte någon bredbandsrouter för sitt fiberbredband, men en passande router kan du lika gärna köpa själv på valfri elektronikbutik. Tumregeln säger att en router för omkring 1 500 kr eller mer klarar av att leverera hastigheter på 500 Mbps eller mer till dina enheter.

Värt att säga är också att dina enheter måste ha stöd för så pass höga hastigheter, för allt hänger nämligen inte på routern. 

Halebop erbjuder bra bredbandssupport

Du kan inte ringa till Halebop om något skulle gå fel, men deras chattsupport för bredband har faktiskt öppet mellan 08 och 22 alla dagar vilket är riktigt starkt. Du kan även nå Halebop via mail, men då svarstiden är ganska lång där rekommenderar vi chattsupporten som i sin tur har en svarstid på bara några minuter.