Comviq bredband och TV

Comviq erbjuder ett populärt fiberbredband med ett lågt pris och obegränsad surf. Hastighetsspannet ligger på mellan 100 och 500 Mbps vilket är fullt tillräckligt för att täcka behovet för såväl ensamboende som stora familjer. Du får alltså mycket bredband för lite pengar hos Comviq.

Comviq bredband och tv

Abonnemang Bredband och TV

Comviq abonnemang

Comviq Bredband 100

100 Mbit/s Nedladdning
100 Mbit/s Uppladdning
0 mån Bindningstid
429 kr / mån Efter 12 mån 469 kr / mån Mer info
Comviq abonnemang

Comviq Bredband 250

250 Mbit/s Nedladdning
250 Mbit/s Uppladdning
0 mån Bindningstid
439 kr / mån Efter 12 mån 529 kr / mån Mer info
Comviq abonnemang

Comviq Bredband 500

500 Mbit/s Nedladdning
500 Mbit/s Uppladdning
0 mån Bindningstid
459 kr / mån Efter 12 mån 579 kr / mån Mer info

Du får obegränsad surf

När du skaffar bredband via fiber hos Comviq får du surfa hur mycket du vill helt utan att behöva tänka på databegränsningar. Du har alltså helt obegränsad surf så du behöver inte krångla med att fylla på surf via sms eller dylikt. 

Hastighet för Comviq bredband

Du kan idag välja på tre olika hastigheter i Tele2:s fibernät:

  • 100 Mbit/s
  • 250 Mbit/s
  • 500 Mbit/s

Vilken surfhastighet du ska välja beror främst på hur många ni är i hushållet. Om du bor själv ska du veta att 100 Mbit/s räcker till i princip allt, men om ni är många som delar på 100 Mbps/s blir bredbandet snabbt segt. Då är det en bra idé att uppgradera till en högre hastighet. 

Pris för Comviq bredband

Exakt hur mycket Comviqs bredband kostar varierar, men vi kan i alla fall säga att priset är betydligt lägre än genomsnittet. Det är även vanligt att du får en sänkt månadsavgift i omkring 3 månader om du tecknar dig för ett nytt bredbandsabonnemang hos Comviq. 

Router för Comviq bredband

Om du vill får du köpa en egen router och använda den tillsammans med Comviqs fiberbredband. Men det går lika bra att köpa den bredbandsrouter som Comviq själva erbjuder. Fördelen med att köpa Comviqs router är att den garanterat uppfyller Comviqs systemkrav för bredbandsroutrar.

Comviq TV

Comviq erbjuder inte något tv-utbud. Men om du vill ha ett billigt tv-abonnemang är det en bra idé att skaffa ett tv-abonnemang hos Tele2. De tillhör samma bolag som Comviq, och de ger dig mycket tv för pengarna. 

Svar på vanligt ställda frågor