Tre mobilt bredband

Tre är en av de stora operatörerna när det gäller mobilt bredband och också en av operatörerna som har ett eget nät.

Tre mobilt bredband

Tres mobila bredband:

Redo för 5G
Tre abonnemang

Tre mobilt bredband Obegränsat 150

Obegr. GB Surf
0 mån Bindningstid
399 kr / mån Till operatör
Redo för 5G
Tre abonnemang

Tre mobilt bredband Obegränsat 1000

Obegr. GB Surf
0 mån Bindningstid
499 kr / mån Till operatör

Tre mobilt bredband med router

Väljer du att köpa mobilt bredband från Tre med en router har du obegränsad surf inom Sverige till ett fast pris. Abonnemanget kallas 3Bredband Hemma Obegränsad och om du redan har andra abonnemang hos Tre kan du få rabatt på upp till 100 kr/mån ditt mobila bredband. 

När du tecknar abonnemang med obegränsad surf ingår en router på köpet om du binder ditt abonnemang på 24 månader. Routern är liten och behändig och går smidigt att ta med till sommarstugan eller på resan till faster Agda. 

Egen router

Vill du hellre köpa din egen router i någon butik går det bra – tänk dock på att säkerställa att den router du köper fungerar för det du ska använda den till. Då kan du teckna abonnemang bara för mobilt bredband hos Tre och har då ingen bindningstid. 

Tre mobilt bredband obegränsad

Bra att veta om Tre:s mobila bredband

Om du är en storsurfare kan det vara bra att känna till att även om Tre har abonnemang som är obegränsade finns en viss begränsning. I abonnemanget 3Bredband Hemma sänks hastigheten till 5 Mbit/s om du förbrukar mer än 40 Gb på ett dygn. Du kan dock fylla på surfhastigheten med ett sms – utan att det kostar dig extra! Du kan också fylla på så ofta du vill. 

Trådlöst bredband inom EU

Om du ofta är på resande fot i Europa kan det vara bra att kolla på de två begränsade abonnemangen från Tre (3). I abonnemangen 3Bredband Go som är på 15 och 50 Gb/mån ingår surf i hela EU. Har du mer vidlyftiga resplaner än så finns även abonnemangen 3Världen som ger dig surf i 50 extra länder. Se Tre:s webbplats för en detaljerad lista över vilka länder som ingår. 

Mobilt bredband med surfplatta

Om du är en flitig användare av en surfplatta kan det finnas anledning att kika närmare på Tre som leverantör av ditt mobila bredband. Har du en surfplatta och tillgång till internet finns ju i princip hela världens underhållning direkt i dina händer. På Tre:s webbshop kan du välja mellan flera olika märken och modeller som du köper tillsammans med ett abonnemang på 15 eller 50 Gb/mån. I priset ingår avbetalning på själva surfplattan.

Fördelar med Tre och mobilt bredband

En av de stora fördelarna med tre som operatör för ditt trådlösa bredband är att de har sitt eget nät. De ligger dessutom långt fram i utbyggnaden av 5G-nätet vilket kan vara till nytta för dig som kund inom mobilt bredband. En annan fördel med Tre är att routern ingår i abonnemanget om du väljer obegränsad surf. Det är ett upplägg vi gillar och som inte finns hos alla operatörer. 

Vanliga frågor och svar?

Täckning Tre

Täckning Tre mobilt bredband

Tre är som sagt en av operatörerna som har ett eget nät. För röstsamtal har de en täckning på 98,9% av Sveriges befolkning, men för datatjänster finns det ju många faktorer som påverkar (vilken tel. Därför kan det vara bra att kolla täckningskartor innan du bestämmer dig för en viss operatör. På Tres webbplats kan du själv knappa in dina detaljer och se hur täckningen ser ut där du bor eller där du ofta rör dig. Ett bra tips är också att kolla med vänner och bekanta som använder Tre som operatör redan idag. De kan bekräfta hur pass bra täckningen är där du ska använda ditt abonnemang.

Se täckningskarta