Tellus mobilt bredband

Tellus mobilt bredband erbjuder flera flexibla abonnemangsalternativ i 4G-nätet. Med täckning i samma nät som Tele2 får man bra hastighet i stora delar av landet.

Tellus mobilt bredband

Telluss mobila bredband:

tellus mobil

Tellus mobilt bredband 10 GB

10 GB Surf
0 mån Bindningstid
145 kr / mån Till operatör
tellus mobil

Tellus mobilt bredband 50 GB

50 GB Surf
0 mån Bindningstid
295 kr / mån Till operatör
tellus mobil

Tellus mobilt bredband 100 GB

100 GB Surf
0 mån Bindningstid
345 kr / mån Till operatör

Omfattande täckning och pålitlig anslutning

Tellus mobilt bredband erbjuder en omfattande täckning över stora delar av landet genom samma nät som Tele2. Detta gör att användare kan får en stabil och pålitlig anslutning oavsett var de befinner sig. Med tillgång till internet oavsett plats blir Tellus mobilt bredband ett idealiskt val för både stadsmiljöer och avlägsna områden. Användare kan vara trygga med att de kan vara uppkopplade och produktiva var de än befinner sig.

Snabb hastighet

Tellus mobilt bredband levererar imponerande hastigheter, vilket möjliggör en sömlös uppkoppling till internet. Med 4G-tekniken kan användare streama högupplösta videor, spela onlinespel och arbeta effektivt utan avbrott. Den snabba hastigheten i Tellus mobilt bredband ger användare möjlighet att dra nytta av digitala tjänster och applikationer utan begränsningar.

Mobilt bredband hos Tellus

Tellus mobilt bredband erbjuder ett brett utbud av abonnemangsalternativ för att tillgodose olika användares behov och budgetar. Oavsett om du är en lätt användare med grundläggande internetbehov eller en användare som kräver mer surf, har Tellus rätt abonnemang för dig. Detta ger användare flexibilitet att anpassa sin bredbandsplan efter sina individuella behov och undvika onödiga kostnader.

Enkel installation med trådlösa routrar

När man tecknat Tellus mobilt bredband kan man välja till router direkt i beställningen, vilket gör det enkelt för användare att komma igång direkt. Dessa trådlösa routrar möjliggör anslutning av flera enheter samtidigt, vilket är perfekt för hushåll eller kontorsmiljöer där flera enheter behöver anslutas till internet samtidigt. Med en enkel installation blir uppkoppling till Tellus mobilt bredband en smidig process.

Täckning Tellus

Täckning Tellus mobilt bredband

Tellus använder samma mobilnät som Tele2, vilket gör att man har god täckning i större delen av Sverige.

Se täckningskarta