Tele2 mobilt bredband

Tele2 är en av våra fyra stora operatörer och de är också nätägare. Med ett mobilt bredband från Tele2 får du en bra och stabil tjänst och dessutom tillgång till en av branschens bästa kundtjänster.

Tele2 mobilt bredband

Tele2s mobila bredband:

Tele2 abonnemang

Tele2 mobilt bredband 75 GB

75 GB Surf
0 mån Bindningstid
349 kr / mån Till operatör
Tele2 abonnemang

Tele2 mobilt bredband Obegränsad

Obegr. GB Surf
0 mån Bindningstid
349 kr / mån Efter 12 mån 549 kr / mån Till operatör

Fördelar med mobilt bredband från Tele2

En viktig fördel med Tele2 är deras kundtjänst. De erbjuder support via telefon med generösa öppettider – supporten går att nå även på lördagar. Tele2 har även butiker på många orter i landet vilket innebär att du kan träffa deras representanter och få råd och hjälp ansikte mot ansikte. 

Tele2 har, precis som stora delar av branschen, sedan länge slopat allt vad bindningstider heter på sina abonnemang. Detta kan tyckas som en självklarhet, men det är faktiskt en viktigt trygghet för dig som konsument.

Om du samlar mer än bara ditt mobila bredband hos Tele2 så har du rätt till vissa förmåner. Du behöver ha minst två tjänster (exempelvis TV och ett mobilt bredband) för att vara berättigad till förmåner. Ju fler tjänster du har desto mer förmåner får du. 

Tele2 obegränsad

Hur snabbt är Tele2:s mobila bredband?

Ett mobilt bredband använder sig av 4G-nätet vilket gör att hastigheten är begränsad till den kapacitet som finns i Tele2:s nät. Enligt Tele2 själva så kan räkna med en hastighet på mellan 10 och 50 Mbit/s. Som du säkert känner till så finns det en hel rad med faktorer som kan påverka hastigheten/täckningen. Det handlar till exempel om hur din utrustning står placerad, hur många enheter du har anslutna samtidigt och hur belastningen ser ut på mobilnätet för tillfället.

Bra att veta!

  • Tele2:s mobila bredband fungerar bara i Sverige.
  • Tele2 erbjuder inte längre kontantkort för mobilt bredband

Vanliga frågor om Tele2 mobilt bredband

Täckning Tele2

Täckning Tele2 mobilt bredband

Tele2:s täckning tillhör de bästa i landet. Det är egentligen bara Telias nät som i undersökningar brukar visa sig ha något bättre täckning. Du ska alltid kontrollera på en täckningskarta så att du har täckning just där du bor innan du köper ett mobilt bredband från Tele2. Om man ska förenkla lite så kan man säga att Tele2 har väldigt bra täckning i hela södra Sverige, men om du bor långt uppe i norr så bör du se till att kontrollera hur täckningen ser ut just på de platser där du vill kunna använda ditt mobila bredband.

Se täckningskarta