Fibio mobilt bredband

Fibio är en av flera uppstickare på marknaden för mobila bredband. De opererar i Telenors nät och marknadsför sig som en enkel operatör med prisvärda abonnemang.

Fibio har fyra olika surfnivåer på sitt mobila bredband. Du kan när du vill växla mellan de olika abonnemangen utan någon tilläggskostnad. Alternativen du kan välja mellan är:

  • 40 GB
  • 100 GB 
  • 200 GB 
  • 500 GB 
Fibio mobilt bredband

Fibios mobila bredband:

Fibio mobilabonnemang

Fibio mobilt bredband 40 GB

40 GB Surf
0 mån Bindningstid
249 kr / mån Till operatör
Fibio mobilabonnemang

Fibio mobilt bredband 100 GB

100 GB Surf
0 mån Bindningstid
349 kr / mån Till operatör
Fibio mobilabonnemang

Fibio mobilt bredband 200 GB

200 GB Surf
0 mån Bindningstid
449 kr / mån Till operatör
Fibio mobilabonnemang

Fibio mobilt bredband 500 GB

500 GB Surf
0 mån Bindningstid
499 kr / mån Till operatör

Fördelar med Fibio mobilt bredband

Fibio verkar i Telenors nät, men priserna på deras abonnemang för mobilt bredband är billigare än hos Telenor själva. 

En riktigt bra grej med Fibio är att de erbjuder prisgaranti. Det innebär att om du hittar någon annan operatör som erbjuder ett motsvarande mobilt bredband till ett lägre pris så kommer Fibio att ge dig samma pris. Det är bara att kontakta dem för att få det lägre priset. 

Generös kundservice

Nischade lågprisoperatörer brukar nästan aldrig erbjuda kundservice via telefon, men här är Fibio ett undantag. Hit kan du ringa med dina frågor och problem, vilket vi vet att många uppskattar. Givetvis erbjuder de även kundsupport via e-post. Du kan också lämna dina kontaktuppgifter på Fibios hemsida så ringer de upp dig inom 24 timmar.

Fibio har inga bindningstider på sina abonnemang vilket gör det helt “ofarligt” att testa deras tjänster. Blir du inte nöjd så kan du enkelt byta till någon annan operatör.

Fibio bredband kampanj

Surfa utomlands med Fibio

Du kan använda ditt mobila bredband från Fibio i andra europeiska länder, vilket är smidigt när du åker på semester. I samtliga deras abonnemang ingår 10 GB surf som du kan använda inom EU och EES-länderna utan att det kostar något extra. 

Vanliga frågor om mobilt bredband från Fibio

Täckning Fibio

Täckning Fibio mobilt bredband

Fibio använder sig av Telenors 4G-nät vilket innebär att de kan erbjuda täckning för 90 procent av Sveriges yta, vilket motsvarar 99,9 procent av befolkningen. För att närmare se hur täckningen ser ut i ditt område så kan du därför kolla in Telenors täckningskarta.

Täckningskartan ger en bra fingervisning om täckningen med den är ingen absolut sanning. Därför rekommenderar vi alltid att du ska göra ett eget test. Du har säker någon vän eller kollega som ringer med Telenor. På så vis kan du enkelt testa om du har 4G-täckning hemma hos dig.

Bor du i södra Sverige eller nära en större stad så kommer det att funka utmärkt, men långt upp i norr och i mer glesbefolkade delar av Sverige så bör du kontrollera täckningen innan du tecknar ett mobilt bredband från Fibio.

Som en extra trygghet har Fibio något som kallas för täckningsgaranti. Det innebär att du får pengarna tillbaka om det inte finns tillräckligt bra 4G-täckning på din ort.

Se täckningskarta