Chili mobilt bredband

Chilimobil är en fristående operatör som använder sig av 3:s mobilnät för sitt mobila bredband. Chili är ett av de allra senaste tillskotten på den svenska marknaden – de slog upp portarna så sent som 2020. 

Chili mobil har tre olika nivåer att välja mellan. Du kan hoppa mellan de olika abonnemangen precis när du vill. 

Chili mobilt bredband

Chili mobils mobila bredband:

chilimobil

Chili mobil 50 GB

50 GB Surf
0 mån Bindningstid
249 kr / mån Mer info
chilimobil

Chili mobil 100 GB

100 GB Surf
0 mån Bindningstid
299 kr / mån Mer info
chilimobil

Chili mobil Obegränsat

Obegr. GB Surf
0 mån Bindningstid
399 kr / mån Mer info

Fördelar med mobilt bredband från Chili mobil

Chili mobil har ingen bindningstid och maximalt en månads uppsägningstid. Det är alltid en extra trygghet för dig som kund att du direkt kan byta till någon annan operatör om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med den tjänst som Chilo mobil levererar. 

Chili Kompisar är en smart funktion som gör att du kan sänka din månadskostnad genom att värva dina kompisar till Chili mobil. För varje kompis du värvar så sänks din månadsavgift med 10 kronor. Om du får tillräckligt många vänner att välja Chili så kan du få ditt mobila bredband helt gratis.

När du tecknar ett mobilt bredband hos Chili mobil så ingår Viaplay i tre månader. Tänk på att du själv måste säga upp det om du inte vill fortsätta efter att gratismånaderna har gått.

Du hanterar hela ditt abonnemang via appen MittChili. Där kan du till exempel köpa till extra surf om behovet skulle uppstå.

Chili mobilt bredband hastighet

Hastighet på Chili mobilt bredband

Den normala hastigheten du kan förvänta dig är 10-54 Mbit/s. Du ska dock vara medveten om att det är flera faktorer som påverkar hastigheten på ett mobilt bredband. Eftersom trafiken går via mobilnätet så kan den aktuella belastningen på nätet, väderförhållanden och din egen utrustning ha en inverkan på din surfhastighet.

Bra att tänka på

  • Chilis mobila bredband fungerar inte utomlands utan bara i Sverige.
  • Abonnemanget “Fri surf” har en begränsning på 999 GB per månad samt en dagsgräns på 30 GB. Efter det sänks hastigheten till 1 Mbit/s.
  • Hos Chili mobil finns ingen kundtjänst via telefon, men chatten är öppen kl. 8-17 alla vardagar. Dessutom kan du nå dem via Messenger och givetvis via mail.

Vanliga frågor om Chilis mobila bredband

Täckning Chili mobil

Täckning Chili mobil mobilt bredband

Chili verkar i Tre:s nät, vilket enligt deras egen hemsida kan erbjuda täckning till 98,9 procent av Sveriges befolkning. Tres nät fungerar mycket bra i södra Sverige, längs kuster och europavägar samt i och omkring de större städerna. Men du som bor på landet eller norr om Gävle bör ta en titt på täckningskartan innan du bestämmer dig för ett mobilt bredband som använder sig av 3:s nät.

Se täckningskarta