Samsung Galaxy Z Flip6

Köp nya Samsung Galaxy Z Flip6 med eller utan abonnemang

Samsung galaxy Z flip6 med eller utan abonnemang
Pris från 330 kr / mån
 • Kompakt och smidig design
 • Kraftfull prestanda
 • Avancerad kamera och AI-funktioner

Samsung Galaxy Z Flip6 utan abonnemang

Samsung Galaxy Z Flip6 – Innovation i fickformat

Samsung Galaxy Z Flip6 är den senaste innovativa tillskottet i Samsungs Galaxy-serie. Den erbjuder en kombination av hög prestanda och smidig design som passar perfekt för dig som vill ha en kraftfull mobil i ett kompakt format. Med möjligheten att använda den både med och utan abonnemang, är Flip6 en flexibel lösning som passar alla behov.

Kompakt design med stor skärm

Galaxy Z Flip6 har en unik vikbar design som gör att den lätt får plats i din skjortficka när den är hopfälld, men erbjuder en imponerande 6,7-tumsskärm när den är öppnad. Skärmen är en FHD+ Dynamic AMOLED 2X med en upplösning på 2640 x 1080 pixlar och en adaptiv uppdateringsfrekvens på 1–120 Hz, vilket ger en fantastisk visuell upplevelse för både spel och film.

Kraftfull prestanda

Under huven hittar vi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-chippet som garanterar att alla dina appar och spel flyter på utan problem. Med 12 GB RAM och upp till 512 GB lagringsutrymme har du gott om plats och kraft för att hantera allt från multitasking till krävande applikationer. Batteriet på 4 000 mAh stödjer både snabbladdning och trådlös snabbladdning, vilket gör att du snabbt kan fylla på batteriet när det behövs.

Avancerade AI-funktioner

Samsung har utrustat Galaxy Z Flip6 med deras avancerade Galaxy AI, vilket gör mobilen smartare än någonsin. AI-funktioner som Live Translate översätter text i realtid, Transcript Assist hjälper dig att sammanfatta långa texter, och Circle to Search låter dig söka efter information genom att markera delar av en bild.

Innovativ kamera

Flip6vikbara design öppnar upp nya möjligheter för fotografering. Huvudkameran har en 50 MP-sensor och en 12 MP Ultra Wide-sensor, medan frontkameran är på 10 MP. Den inbyggda stativfunktionen gör det enkelt att ta selfies och gruppbilder, och med FlexZoom hittar kameran automatiskt motiv i dina bilder. Dessutom erbjuder Generative Edit avancerade redigeringsmöjligheter direkt i mobilen.

Robust och tålig

Trots sin eleganta design är Galaxy Z Flip6 både damm- och vattentålig med en IPX8-klassning, vilket innebär att den klarar av att vara nedsänkt i vatten. Detta gör den till en pålitlig följeslagare i alla situationer.

Mått och specifikationer

 • Mått och vikt: 71,9 x 165,1 x 6,9 mm (stängd 71,9 x 85,1 x 14,9 mm), 187 g
 • Huvudskärm: 6,7 tum, FHD+ Dynamic AMOLED 2X, 2640 x 1080 px, 1–120 Hz
 • Frontskärm: 3,4 tum, Super AMOLED, 748 x 720 px
 • Minne: 256/512 GB lagring + 12 GB RAM
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
 • Batteri: 4 000 mAh, snabbladdning (25 Watt), trådlös snabbladdning, trådlös batteridelning
 • Huvudkamera: 50 MP (f/1.8) Ultra Wide: 12 MP (f/2.2)
 • Frontkamera: 10 MP (f/2.2)
 • Video: Inspelning av 4K eller 1080p i 30 FPS och 60 FPS
 • Damm- och vattentålig: IPX8

Samsung Galaxy Z Flip6 erbjuder en perfekt balans mellan stil, prestanda och funktionalitet, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som vill ha en innovativ och flexibel smartphone.

Fler mobiler från Samsung