iPhone 13 med eller utan abonnemang

Aktuella priser för iPhone 13

iPhone 13 med abonnemang
Pris från 210 kr / mån
  • 6,1-tums Retina-skärm
  • Avancerad kamera
  • Snabb processor
  • Tålig skärm
  • Vattentålig

Köp som begagnad

iPhone 13 utan abonnemang

Köp iPhone 13 med abonnemang

iPhone 13 finns att köpa med abonnemang hos flera olika mobiloperatörer till en fast månadskostnad. Jämför och se vilken operatör som erbjuder bäst deal för just dig.

iPhone 13 utan abonnemang

Jämför pris iPhone 13

iPhone 13 är ingen billig telefon, men genom att jämföra priser bland olika återförsäljare kan man spara några hundralappar. Se aktuella priser via Pricerunner för nya iPhone 13 om du köper den utan abonnemang. Dock brukar en mobil med abonnemang löna sig i längden rent ekonomiskt.

i samarbete med PriceRunner

Nyheter iPhone 13

iPhone 13 skiljer sig inte så mycket mot iPhone 12 med sin kantigare design och möjlighet att använda 5G abonnemang. Tidigare skulle modellen kunnat vara en så kallad S-modell då utseendet skiljer sig mycket lite mot tidigare modell. Det man kan se med blotta ögat är att flärpen i ovankant på displayen, som innehåller sensorer, kamera m.m har blivit något mindre. Även kamerorna på baksidan har ändrat placering från att ligga rakt under varandra till att placerats diagonalt.

Snabbare processor

Under skalet har såklart iPhone 13 fått en hel del nyheter. Bland annat använder sig iPhone 13 sig av den nya processorn A15, vilket ska vara den snabbaste processorn någonsin i en mobiltelefon. Jämför man med processorn i föregående iPhone är denna 50% snabbare, vilket bör märkas.

Ljusare skärm och batteritid

Även displayen har fått sig en uppdatering. Den stora nyheten för skärmen är att den blivit mer ljusstark (28 %) samt att den blivit mer strömsnål, vilket tillsammans med ett något större batteri resulterar i bättre batteritid, 1.5 timmar mer batteritid för iPhone 13 Mini och 2,5 timmar för vanliga iPhone 13.

Bättre kamera

Kameran får alltid en uppdatering i varje ny iPhone. Denna gång är inget undantag. En av kameranyheterna är ett nytt kameraläge kallat Cinematic Mode som gör det möjligt att filma i Dolby Vision HDR.

Mer lagringsutrymme

Tidigare var det minsta lagringsutrymmet man kunde välja 64 GB. Nu är det minsta 128 GB till samma pris. Vill man ha mer finns 256 GB och 512 GB. Väljer man iPhone 13 Pro Max finns även 1 TB som val.

Fem olika färger att välja bland

Nya iPhone 13 finns i fyra olika färger: rosa, blå, midnatt (svart), stjärnglans (vit) och röd.

Liknande mobiler