Pris för Doro 8080 – En bra pensionärstelefon

Bra mobil för äldre

Doro 8080
  • Senioranpassad Android-smartphone
  • Trygghetsknapp
  • Stöd för hörapparat
  • Lättläst skärm
  • Pensionärstelefon med fullt Android-stöd

En enkel pensionärstelefon

Doro har inriktad sig till att skapa lättanvända mobiltelefoner till äldre. Oftast med stora knappar och tydlig skärm. Doro 8080 är ett steg närmare en vanlig smartphone då den bara har en fysisk knapp. Men den är fortfarande väldigt lättanvänd och man får tillgång till mer teknik.

Doro 8080 är skapad för att vara en pensionärstelefon med Android-systemm kamera och möjlighet att kunna ladda ner appar från Google Play Store. Detta gör den till ett bra alternativ till dig som är äldre och vill kunna göra mer än bara ringa och skicka meddelanden. Idag är det många tjänster, banker och myndigheter som kräver att man ska ha exempelvis Mobilt Bank-ID och andra appar. Därför är Doro 8080 ett bra alternativ till dig som är äldre. Man har tillgång till tekniken samtidigt som telefonen är väldigt enkel att använda.

Unika egenskaper för äldre

Förutom att man får tillgång till appar som används i vanliga telefoner kommer Doro 8080 med unika egenskaper för äldre vilket gör att det blir extra tydligt att Doro har tänkt till att anpassa telefonen för äldre och pensionärer. Doro 8080 har exempelvis trygghetsknapp, stöd för hörapparat och extra klart och tydligt ljud. Skärmen är lättläst med större text och en lättanvänd kamera som du kan fota och filma med.

Doro 8080 utan abonnemang

Om redan har ett abonnemang eller vill teckna ett pensionärsabonnemang bredvid och köpa mobilen vid sidan av finns Doro att köpa utan abonnemang. Då slipper du dessutom bindningstid. Men var noga med att jämföra totalkostnaden.

Liknande mobil