Doro 7011 – En enkel seniormobil

Seniormobil från Doro

Doro 7011 seniormobil
  • Seniormobil
  • Stora knappar
  • Kamera för foto och film
  • Färgskärm på 2,9 tum

Doro 7011 är bra för seniorer

Det är inte alltid så lätt att hänga med i den snabba teknikutvecklingen när man blir äldre. Att peka på en skärm kan bli svårare och svårare när man blir äldre. Det finns knappt några ”vanliga” mobiltelefoner att få tag på längre då alla bara har en stor skärm idag. Doro har därför fokuserat på att skapa seniormobiler som ska göra det enklare för våra äldre att hänga med i den tekniska utvecklingen. Doro 7011 är deras enklaste modell där man kombinerat stora tydliga knappar tillsammans med en stor och tydlig skärm.

Förutom självklara funktioner som att kunna ringa och skicka meddelanden kan man även fota och filma med, blixten kan även användas som ficklampa. Men det som gör att Doro 7011 sticker är funktioner som är unika för en seniormobil. Det är funktioner som trygghetsknappen på baksidan av telefonen som snabbt kan ringa en anhörig vid behov. Telefonen har även stöd för hörslingor och headset.

Doro 7011 utan abonnemang

Vill du teckna seniorabonnemang separat och köpa mobilen utan abonnemang för att slippa bindningstid finns det möjligheten också. Se priser utan abonnemang här.

Liknande mobil