Boxer bredband och TV

Boxer erbjuder såväl tv- som bredbandstjänster. I denna artikel förklarar vi bland annat hur tjänsterna fungerar, vad de inkluderar samt hur de står sig mot konkurrenternas erbjudanden.

Boxer bredband och tv

Abonnemang Bredband och TV

Boxer

Boxer Bredband 100

100 Mbit/s Nedladdning
100 Mbit/s Uppladdning
12 mån Bindningstid
343 kr / mån Efter 12 mån 429 kr / mån Mer info
Boxer

Boxer Bredband 250

250 Mbit/s Nedladdning
250 Mbit/s Uppladdning
12 mån Bindningstid
431 kr / mån Efter 12 mån 539 kr / mån Mer info
Boxer

Boxer TV Standard

21 Kanaler
4 Streamingtjänster
12 mån Bindningstid
199 kr / mån Efter 12 mån 329 kr / mån Mer info
Boxer

Boxer TV Flexibel

63 Kanaler
3 Streamingtjänster
12 mån Bindningstid
299 kr / mån Efter 12 mån 429 kr / mån Mer info
Boxer

Boxer TV Premium

71 Kanaler
4 Streamingtjänster
12 mån Bindningstid
599 kr / mån Efter 12 mån 899 kr / mån Mer info

Omdöme för Boxer bredband

Boxer erbjuder bredband via fiber som finns tillgängligt i en lång rad öppna stadsnät. De hastigheter som finns tillgängliga är 100 Mbit/s i nedladdningshastighet och 250 Mbit/s i nedladdningshastighet. Det är fullt tillräckligt, även om det finns operatörer såsom Telenor som erbjuder nedladdningshastigheter på 1 000 Mbit/s.

Exempel på stadsnät som Boxers bredband fungerar i

Affärsverken, Arvika Kommunnät, Bjäre Kraft, BKO Boden, Bollnäs Energi, Borlänge Energi, Burlövsportalen, C4 Energi, dunderNET, Falu Energi & Vatten, Fiberstaden, Fibra, Finet Finspång, Forshaga Fibernät, Gironet Kiruna, Gästabudstaden, Halmstads Stadsnät, Hammarö Stadsnät, IP Only, IT Norrbotten, Sollentuna Energi, SplitVision, Stadsnät i Åmål, Svenska Stadsnät, Telge Nät, Telia Fibernät, Utsikt Bredband, Varbergs Stadsnät, Vellingeportalen, Wetternet, Wexnet, Zitius. 

Vad kostar bredband från Boxer?

Vad du behöver betala för ditt fiberbredband från Boxer beror främst på var du bor och i förlängningen vilket stadsnät du tillhör. Vilken surfhastighet du väljer spelar även det roll förstås. Allt som allt är det pris du behöver betala för Boxers fiberbredband lågt, i synnerhet om du skaffar ett kombinationsabonnemang med både fiber- och tv-tjänster. 

Boxers tv-tjänster 

Boxers tv-tjänster är populära. De erbjuder till och med ett unikt abonnemang där du själv får välja vilka kanaler du vill ha. Du blir alltså inte fast med förutvalda programtablåer om du tecknar dig för deras flexibla abonnemang. Nedan berättar vi om alla tv-paket som Boxer erbjuder.

TV Standard

Detta är Boxers enklaste tv-paket som i sin tur inkluderar omkring 30 kanaler inklusive alla gratiskanaler och TV3, Kanal 5 och TV6. TV Standard är alltså ett baspaket med kanaler som i princip alla förväntar sig ska finnas i ett linjärt tv-abonnemang.

TV Flexibel

I Boxers TV Flexibel-abonnemang får du ta del av alla kanaler som finns i TV Standard-paketet inklusive ett flertal valbara kanaler. Att satsa på detta abonnemang är en bra idé om du endast vill ha ett fåtal premiumkanaler och vill slippa att indirekt betala för kanaler du inte tittar på.

TV Premium

I Boxers TV Premium-abonnemang får du tillgång till ett mycket brett kanalutbud inklusive ett flertal populära sportkanaler. En annan fördel med detta abonnemang är att Viaplay Total inkluderas där du bland annat hittar F1-sändningar, Premier League-sändningar och en stor mängd filmer och serier som du kan streama.

Som du säkert förstår är TV Premium det idag dyraste tv-paketet från Boxer, men om du tecknar dig för minst ett år kan du i regel få ner månadsavgiften en rejäl hacka.

Boxer Play är numera Tele2 Play

Som rubriken säger finns Boxer Play inte längre kvar. Den playtjänsten har i sin tur ersatts av Tele2 Play. Med streamingtjänsten Tele2 Play kan du strömma från de live tv-kanaler du betalar för i ditt Boxer-abonnemang. Du får även tillgång till ett kostnadsfritt film- och tv-serie-bibliotek där du kan titta på populärt material. 

Ett bas-abonnemang på Viaplay inkluderas om du betalar för ett TV Standard- eller TV Flexibel-abonnemang hos Boxer. TV Premium-kunder får som vi tidigare nämnt tillgång till Viaplay Total

Men om du har ett äldre Boxer-abonnemang inkluderas inte Viaplay. Så om du har ett gammalt tv-abonnemang från Boxer kan det vara värt att uppgradera då det är tacksamt att få ett abonnemang för Viaplay utan att behöva betala extra för det.

Svar på vanligt ställda frågor