iPhone 16 Pro med abonnemang

Hitta iPhone 16 Pro till bästa pris

iPhone 16 Pro abonnemang
Pris från 419 kr / mån

iPhone 16 Pro utan abonnemang

iPhone 16 Pro med abonnemang – Den ultimata upplevelsen

Upptäck kraften hos iPhone 16 Pro, tillgänglig både med och utan abonnemang. Den här flaggskeppsmodellen erbjuder oslagbar prestanda och design, med funktioner som gör upplevelse bättre. Oavsett om du letar efter iPhone 16 Pro till bästa priset eller är intresserad av att köpa iPhone 16 Pro på avbetalning, så finns det flera flexibla betalningsalternativ.

Betalningsalternativ iPhone 16 Pro

Flexibel delbetalning och abonnemang

För dig som vill ha en iPhone 16 Pro med abonnemang, finns det flera betalningsalternativ som passar din budget. Med möjligheten till både delbetalning och avbetalning, kan du få tillgång till denna premiumtelefon utan att behöva betala hela summan direkt. Väljer du att binda abonnemanget blir månadskostnaden lägre. Oftast kan man välja att binda sig 24, 36 eller 48 månader. Ju längre desto billigare blir det varje månad.

Hitta det bästa priset utan abonnemang

Letar du efter iPhone 16 Pro till det bästa priset? Vill du köpa telefonen utan abonnemang kan du välja att betala av telefonen i omgångar med flexibla delbetalningar som avbetalning, vilket gör det enkelt att sprida ut kostnaden över tid.

Pris för iPhone 16 Pro med olika lagringsalternativ utan abonnemang:

  • 128 GB: 14 495 kr
  • 256 GB: 15 995 kr
  • 512 GB: 18 995 kr
  • 1 TB: 21 995 kr

Banbrytande design i titan

iPhone 16 Pro är tillverkad av titan grad 5, vilket ger den en imponerande styrka och lätthet. Titan är känt för att ha ett av de bästa förhållandena mellan styrka och vikt av alla metaller, vilket gör att iPhone 16 Pro känns otroligt robust och lätt i handen. Den mikroblästrade finishen ger en elegant och modern look, medan de fyra färgvalen, svart titan, vit titan, naturlig titan och sandfärgad titan, erbjuder en stilren design som passar alla smaker.

iPhone 16 Pro bästa pris

Hållbarhet och tålighet

Med material som Ceramic Shield är iPhone 16 Pro dubbelt så slitstark som andra smartphoneglas. Den är också vatten- och dammtålig, vilket gör den perfekt för dig som vill ha en hållbar telefon som klarar vardagens påfrestningar.

Skärm och upplevelse i toppklass

iPhone 16 Pro imponerar med sin stora 6,3-tums Super Retina XDR-skärm. Den har även tunnare ramar tack vare ny skärmteknik. Det ger inte bara en mer elegant design, utan också en mer uppslukande användarupplevelse. Skärmarna är perfekta för allt från högupplösta videor till spel. Med Apples förbättrade värmehantering får du dessutom 20 % högre prestanda jämfört med iPhone 15 Pro.

Perfekt för spel och underhållning

Tack vare den kraftfulla A18 Pro-chippet och optimerad värmehantering kan du spela högintensiva spel längre än någonsin. Med upp till 4 timmar längre batteritid kommer din iPhone 16 Pro att hålla dig sällskap genom hela dagen, även om du spelar eller streamar mycket.

Kamera i världsklass

Med iPhone 16 Pro har Apple tagit kamerateknologin till nya höjder. Den nya 48 MP Fusion-kameran med andra generationens sensor med kvadrupelpixlar levererar fantastiska ProRAW- och HEIF-bilder med otrolig detaljrikedom. Oavsett om du tar makrobilder eller vidvinkelbilder, så levererar iPhone 16 Pro skarpa och levande bilder.

Kamerareglage för total kontroll

Nu kan du enkelt styra alla kamerafunktioner med hjälp av det nya kamerareglaget. Dra med fingret för att justera exponering, skärpedjup, växla mellan objektiven eller använda digital zoom. Senare i år lanseras dessutom en tvåstegsutlösare som låter dig låsa fokus och exponering, vilket gör att du kan komponera om dina bilder utan att tappa fokus.

iPhone 16 Pro delbetalning
iPhone 16 Pro kamera

Oslagbar videoinspelning

För dig som älskar att spela in videor, erbjuder iPhone 16 Pro inspelning i Dolby Vision 4K med otroliga 120 bilder per sekund. Detta är den högsta kombinationen av upplösning och bildfrekvens som någonsin funnits i en smartphone. Tack vare det förbättrade rumsliga ljudet och de fyra mikrofonerna med studiokvalitet får du också fantastisk ljudupptagning när du spelar in videor.

Sammanfattning iPhone 16 Pro

iPhone 16 Pro är mer än bara en smartphone – det är ett kraftfullt verktyg för arbete, underhållning och kreativt skapande. Oavsett om du är en fotograf, videoproducent eller spelentusiast, kommer denna telefon att imponera på dig med sina banbrytande funktioner och exceptionella design. Med delbetalning och abonnemang finns det flera betalningsalternativ som gör det enklare än någonsin att få tag på din iPhone 16 Pro till bästa pris.

Teknisk specifikation

Egenskap Specifikation
Skärm 6,3-tums Super Retina XDR, 2622 × 1206 pixlar
Processor A18 Pro-chip
Kamera (Bak) 48 MP Fusion-kamera, 12 MP ultravidvinkel, 5x optisk zoom
Kamera (Fram) 12 MP TrueDepth-kamera
Videoinspelning 4K Dolby Vision HDR, upp till 60 bilder/s
Lagring 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB
Batteritid Upp till 27 timmar video­uppspelning
Laddning Snabbladdning (50% på 30 min), trådlös MagSafe-laddning
Vattentålighet IP68 (upp till 6 meter i 30 minuter)
Anslutningar 5G, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3
Färger Svart titan, vitt titan, naturligt titan, sandfärgat titan
Pris Från 14 495 SEK

Fler iPhones