iPhone 15 Pro med eller utan abonnemang

iPhone 15 Pro är Apples senaste toppmodell

iPhone 15 Pro
Pris från 370 kr / mån
  • A17 Pro chip
  • USB-C
  • Design i titan

iPhone 15 Pro utan abonnemang

Jämför pris iPhone 15 Pro

i samarbete med PriceRunner

iPhone 15 Pro och Pro Max

Apple har introducerat nya iPhone 15. Flaggskeppen är iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max, vilket innebär spännande förändringar både på insidan och utsidan.

iPhone 15 Pro abonnemang

Ny design i titan

iPhone 15 Pro har en revolutionerande design i titan, enligt Apple. Titan är ett lättviktsmaterial med imponerande hållbarhet. Trots att skärmstorlekarna, 6,1 och 6,7 tum, är oförändrade från iPhone 14 Pro, har Apple lyckats minska ramarna, vilket ger telefonen en strömlinjeformad och modern framtoning. En intressant nyhet är ”Action button” som ersätter ljudlösreglaget och ger användarna möjlighet att anpassa funktionerna.

Kraftfull teknik

Inuti iPhone 15 Pro hittar vi det nya A17 Pro-chippet, som utnyttjar en 3nm-process för förbättrad prestanda och effektivitet. Neural Engine har också fått en uppgradering, som nu är dubbelt så snabb, vilket förbättrar användarupplevelsen för AI-funktioner. Chippet erbjuder även en USB 3-kontroll, vilket möjliggör en imponerande överföringshastighet på upp till 10 Gbps i den nya USB-C-porten, en 20-faldig ökning jämfört med tidigare iPhone-modeller.

Kamerauppgraderingar

När det gäller kamerorna har huvudkameran fått en större sensor som nu tillåter fotografering i 48 MP i HEIF-format direkt i kameraappen – tidigare en exklusivitet för ProRAW. Telefoto-kameran har också uppgraderats, särskilt på iPhone 15 Pro Max, som nu erbjuder en imponerande 5x zoom, motsvarande 120 mm.

Pris iPhone 15 Pro

Pris för iPhone 15 Pro börjar på 14 995 kronor, medan iPhone 15 Pro Max har ett startpris på 17 995 kronor. iPhone 15 Pro går att förbeställas från och med den 15 september, och leveranserna är planerade att börja den 22 september.

Liknande mobiler