Discovery Plus abonnemang – Se aktuella erbjudanden

Discovery plus hette tidigare D play. Med Discovery plus kan du streama material från Kanal 5, Kanal 9, Discovery Channel och TLC. Det finns flera paket att välja på. Allt från ett gratiskonto med begränsat innehåll och reklam till underhållningspaket och sportpaket med mycket sporträttigheter. Se Tennis, cykling, motorsport och hela Allsvenskan och Superettan hos Discovery plus.

Streama via app, chromecast, smart-tv och webben.

Discovery plus logo

Discovery+s paket:

Discovery plus logo

Discovery+ Underhållning (med reklam)

UtbudAlla program från Discovery+
Pris 59 kr / mån
Discovery plus logo

Discovery+ Underhållning

UtbudSe utvalt innehåll UtbudAlla program från Discovery+ och exklusiva förhandsvisningar
Pris 109 kr / mån
Discovery plus logo

Discovery+ Underhållning + TV

UtbudAlla program från Discovery+ och exklusiva förhandsvisningar UtbudDiscoverys och SVTs livekanaler UtbudKomplett TV-paket: 18 kanaler
Pris 149 kr / mån
Discovery plus logo

Discovery+ Sport

UtbudAlla program från Discovery+ och exklusiva förhandsvisningar UtbudVinter-OS, ATP Tour, PGA Tour & Eurosport UtbudDiscovery & SVTs kanaler
Pris 179 kr / mån
Discovery plus logo

Discovery+ Sport Premium

UtbudAlla program från Discovery+ och exklusiva förhandsvisningar UtbudVinter-OS, ATP Tour, PGA Tour & Eurosport UtbudAllsvenskan & Superettan UtbudDiscovery & SVTs kanaler UtbudC mores linjära sportkanaler
Pris 249 kr / mån Efter 6 mån 349 kr / mån
Discovery plus logo

Discovery+ Sport Premium + TV4 Sport

UtbudAlla program från Discovery+ och exklusiva förhandsvisningar UtbudTennis, cykel, motorsport m.m UtbudDiscovery & SVTs kanaler UtbudHela Allsvenskan och Superettan
Pris 549 kr / mån

Discovery plus

Discovery plus är en streamingtjänst som har innehåll från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 och Eurosport. Här är det främsta fokuset på program och serier från kanalerna medan filminnehållet är ganska nedtonat. Tjänsten hette tidigare Dplay, men i januari 2021 bytte man namn och flyttade bland annat in Eurosports sporträttigheter på Discovery plus.

På Discovery+ hittar du massor av serier och reality. Populära Wahlgrens Värld och Ullared är två exempel, men även frågeprogrammet “Alla mot alla” med Filip och Fredrik är något som många tittar på.

Discovery plus pris

Andra exempel på populära serier på Discovery plus är…

 • Naked attraction
  Ett lite annorlunda dejtingprogram som börjar med att du får se din dejt naken (!).
 • True Love Sverige
  Ett slags dejtingprogram där du får följa 24 singlar som tävlar om en miljon. Om deltagarnas känslor är äkta testas med hjälp av en lögndetektor.
 • Behandlingen
  Följ sex kändisar i sin kamp mot olika typer av beroendeproblematik. 
 • Mullvaden
  Ett gäng kändisar ska genomföra olika uppdrag, men en av dem är en mullvad som gör allt för att sabotera för de andra. Det som avslöjar mullvaden vinner! 
 • Spökjakt
  Influencerparet Jocke och Jonna Lundell besöker platser där det påstås spöka och konfronterar det övernaturliga.
 • Mythbusters
  Riktigt klassisk discoveryserie där två forskare undersöker olika myter och antingen avfärdar dem eller bekräftar dem. 

Discovery plus går att se på alla tänkbara enheter precis som de flesta andra streamingtjänster. Så länge du inte sitter på en uråldrig teknisk lösning som exempelvis en väldigt gammal Apple-TV (generation 3 eller tidigare) så kommer du inte ha några problem att ta del av innehållet från Discovery. Givetvis finns det också fullt stöd för både Airplay (Apple) och Chromecast.

Discovery+ Originals – eget innehåll

Du hittar ävet ett relativt stort utbud av egenproducerat innehåll på Discovery plus. Det är både dokumentärer, realityserier och underhållning. Några exempel är Ligga, Insats Torsk, samt dokumentärer om bland annat Victoria Silvstedt, Charlotte Perelli och Tiger Woods.

Discoverys sporträttigheter

Discovery har kanske på pappret ett något svagare sportutbud jämfört med sina största konkurrenter här hemma i Sverige. Men det innebär inte att det saknas guldkorn. För den som gillar svensk fotboll så är till och med Discovery+ det allra bästa valet.

Sportutbudet i urval

 • Allsvenskan
  Svensk fotbolls finrum där du följer klubbar som Malmö FF, Elfsborg, Djurgården, Hammarby och AIK i kampen om det Allsvenska guldet och europaplatserna.
 • Superettan

Den svenska andraligan med klassiska klubbar som Halmstad BK, Östers IF, Jönköping Södra och Örgryte.

 • ATP-touren i tennis
  Följ Nadal, Federer, Medvedev, Djokovic och de andra toppspelarna på den världsomspännande tennistouren. Som bonus får du även de fyra Grand Slam-turneringarna.
 • Vinter-OS och Sommar-OS
  Discovery har rättigheterna till både Vinter-OS 2022 i Peking och Sommar OS 2024 i Paris.

På Discovery plus kan du även se sportinnehåll från C More om du väljer det allra största paketet (läs mer om det nedan). Då kan du även se följande sändningar:

 • SHL – Swedish Hockey Leauge
  Den svenska Elitserien i hockey, eller SHL som den numera heter är något som väldigt många svenskar följer. Alla har sitt favoritlag som de följer och alla matcher sänds.
 • Hockeyallsvenskan
  Hockeyallsvenskan bjuder på härligt underhållning med klubbar som AIK, HV71, Södertälje och Tingsryd. 
 • Serie A – italienska ligan
  Den italienska fotbollsligan hör till de allra bästa i världen och dessutom är det flera svenska spelare som representerar italienska klubbar. Följ klubbar som Juventus, Milan och Inter i kampen om “Scudetton”.
 • La Liga – spanska ligan
  Barcelona och Real Madrid är de dominerande klubbarna i den stjärnspäckade spanska fotbollsligan. Här levereras riktigt fotbollsgodis vecka efter vecka.

De olika paketen på Discovery plus

Discovery plus erbjuder hela fem olika abonnemang som du kan välja mellan. Dessutom finns en gratisversion för dig som kan nöja dig med ett begränsat utbud.

Kolla gratis

Om du registrerar ett konto hos Discovery plus så kan du se deras gratisinnehåll. Det är utvalda program och serier, med reklamavbrott. Du måste registrera ett konto för att kunna se gratisinnehållet, men du behöver inte lägga in några kortuppgifter (det räcker med en e-postadress).

Underhållning

Med detta paket kan du se allt innehåll på Discovery+. Du får även tillgång till förhandsvisningar av program som inte ännu har sänts på TV. Paketet kostar 79 kr i månaden, men i skrivande stund finns ett erbjudande som ger dig första månaden för bara 39 kr. 

Live

I detta paket får du även tillgång till ATP-touren i tennis plus alla fyra Grand Slam-turneringarna. Du får även massor av annat sportinnehåll från Eurosport. Dessutom kan du titta live på Discoverys och SVT:s TV-kanaler. Detta paket kostar 129 kr i månaden.

Live+ TV

Om du väljer paketet Live+TV så får du Discoverys kompletta TV-paket som bland annat innehåller Kanal 5, Sjuan, TV12 samt alla kanaler från SVT och TV4. Sammanlagt ingår 20 TV-kanaler. Tänk dock på att ATP-tennisen och Eurosport inte finns inkluderat i detta paket. För det här paketet får du betala 149 kr per månad.

Total

Med Total-paketet får du tillgång till sändningarna från Allsvenskan och Superettan, något som är eftertraktat för många fotbollsfans. Dessutom ingår ATP-touren i tennis inklusive Grand Slam-turneringarna. Här ingår dock inte det kompletta TV-paket med 20 kanaler som du hittar i Live+TV-paket. Om du väljer det här paketet så landar månadskostnaden på 349 kr.

Total+C More Sport

Detta är paketet för dig som verkligen vill ha tillgång till allt som Discovery plus kan erbjuda. Här ingår allt som står omnämnt i pakten ovan och som grädde på moset får du även tillgång till C Mores linjära sportkanaler som till exempel sänder SHL och Hockeyallsvenskan samt Serie A och La Liga. Sammanlagt kan du streama 29 kanaler om du väljer detta paketet. Kostnaden för det största paketet ligger i skrivande stund på 549 kronor i månaden.

Vanliga frågor

Sammanfattning

Vi tycker att Discovery plus är en trevlig tjänst, framför allt för dig som gillar att kolla på realityserier. Här finns ett stort utbud av lättsmält underhållning men också ett överraskande stort och bra utbud av dokumentärer.

Discovery+ är också tjänsten för dig som vill följa ditt favoritlag i Allsvenskan eller Superettan, då samtliga matcher sänds i tjänsten. Det är också smidigt att du kan nå innehåll från C More direkt i din Discovery+. Det möjliggör ju exempelvis att du kan följa både SHL och Fotbollsallsvenskan i en och samma tjänst.