Samsung Galaxy S23 Ultra med abonnemang

Samsung Galaxy S23 Ultra med eller utan abonnemang

Galaxy s23 ultra med eller utan abonnemang
Pris från 639 kr / mån
  • Samsungs toppmodell
  • Kamera med 200 megapixlar
  • Batteri som räcker över ett dygn

Samsung Galaxy S23 Ultra utan abonnemang

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra är en av Samsungs toppmodeller just nu och erbjuder flera fördelar. Här är några av de mest noterbara fördelarna med Samsung Galaxy S23 Ultra:

Kamera: Samsung Galaxy S23 Ultra har imponerande fyra kameror på baksidan av telefonen. Vidvinkelkameran har hela 200 megapixlar, Ultravinkel 12 megapixlar, samt två telefoto med upp till 10x optisk zoom.

Design: Samsung Galaxy S23 Ultra skiljer sig från vanliga S23 med en helt annan design. Telefonen är tunn och dessutom ingår en penna, kallas ”S pen” som kan användas både som en penna och pensel. Telefonen går att välja i fyra olika färger: lila, svart, grön och vit.

Skärm: Galaxy S23 Ultra har en fantastisk AMOLED-skärm som är både ljus och levande. Skärmen mäter 6,8 tum och har en upplösning på 3088 x 1440 pixlar. Dessutom har Galaxy S23 Ultra en adaptiv skärmuppdateringshastighet på upp till 120Hz, vilket gör att skärmen anpassar sig till hur du använder din telefon.

Prestanda: Samsung Galaxy S23 Ultra har en kraftfull processor (Snapdragon 8 Gen 2 Pro) som gör att telefonen kan hantera de flesta uppgifter utan problem. Galaxy S23 kan väljas med antingen 256 GB eller 512 GB lagringsutrymme vilket ger tillräckligt med lagringsutrymme för de flesta användare.

Batteritid: Galaxy S23 har en batteritid som kan hålla upp till mer än ett dygn med normal användning. Telefonen har också snabb laddningsteknik och stöder trådlös laddning.

Sammanfattningsvis är Samsung Galaxy S23 Ultra en imponerande smartphone med en fantastisk kamera, modern design, högpresterande processor, fantastisk skärm och en långvarig batteritid.

Pris Samsung S23 Ultra utan abonnemang

Samsung Galaxy S23 Ultra är en dyr telefon som oftast lönar sig att köpa med abonnemang. Vill man köpa den löst utan abonnemang är det bra att jämföra pris från olika återförsäljare.

i samarbete med PriceRunner

Liknande mobiler