Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy s20 pris utan abonnemang

Samsung Galaxy s20
  • 6.5-tums sAMOLED-skärm
  • 6 GB RAM
  • Trippelkamera
  • Trådlös laddning
  • Fingeravtrycksläsare i skärmen

Köp som begagnad

Samsung Galaxy S20 utan abonnemang

S20 finns i flera versioner

Samsung Galaxy S20 finns i flera versioner. Modellen kom efter sin föregångare S10 som firade Samsung 10 år inom mobilmarknaden. Med Galaxy S20 menar Samsung att de sätter standarden för de kommande 10 åren. Men det gäller att välja rätt modell av S20. Den finns nämligen i flera olika versioner.

Förutom ”vanliga” S20 finns även: S20 5G, S20+, S20+ 5G, S20 Ultra och S20 Ultra 5G. Då S20 har fått sin efterföljare i form av Samsung Galaxy S21 har en FE-version av S20 släppts, en Final Edition som erbjuder det bästa från alla modellerna av S20 till ett bra pris. Ska du köpa en Samsung Galaxy S20 idag är det FE du ska kolla efter. Då får du det bästa av det mesta.

Samsung Galaxy S20 utan abonnemang

Många mobiloperatörer erbjuder bra erbjudanden med abonnemang. Önskar du hellre att köpa Galaxy S20 utan abonnemang och skaffa mobilabonnemang separat och på så sätt slippa bindningstid finns det flera återförsäljare som säljer S20 utan abonnemang.

Samsung Galaxy S20 FE

Galaxy S20 FE är Final Edition av S20-serien. Samsung har samlat dem viktigaste och bästa funktionerna i denna modell. Så bra att den upplevs som en premiummobil men till ett lägre pris. Bland funktionerna finns en riktigt bra kamera, eller inte bara en utan tre kameror med 30x space zoom och 3x optisk zoom.

Skärmen har en uppdateringsfrekvens på 120Hz vilket gör att den uppdateras riktigt snabbt vilket är extra tydligt vid gaming och streaming.

Batteriet i S20 FE är också starkt och håller ett dygn vid normalt användande.

5G nätet i Sverige byggs ut för fullt. S20 FE är redo för 5G-nätet och är på så sätt framtidssäkrad ett bra tag framöver. Dessutom lovar Samsung att säkra så att telefonen ska klara tre generationer av uppdateringar av operativsystemet Android.

Liknande mobiler