Samsung Galaxy A14

En prisvärd mobil med imponerande funktioner

Samsung Galaxy a14
Pris från 60 kr / mån
  • Trippelkamera
  • 6,6 tums skärm
  • Batteri på 5000 mAh

Jämför pris för Samsung Galaxy A14

i samarbete med PriceRunner

Samsung Galaxy A14 4G

Samsung Galaxy A14 4G är den senaste tillskottet till Samsungs populära Galaxy A-serie. Med sin överkomliga prislapp och imponerande funktioner riktar sig denna mobil till användare som söker en pålitlig och funktionell enhet utan att spräcka plånboken.

Specifikationer Samsung Galaxy A14

En av de mest framstående egenskaperna hos Samsung Galaxy A14 4G är dess 6,5-tums HD+-skärm, som levererar klara och levande färger för en engagerande visuell upplevelse. Oavsett om det gäller att surfa på webben, titta på videor eller spela spel, ger denna skärm en tillfredsställande upplevelse för användarna.

Processor

Under skalet hittar vi en kraftfull åttakärnig processor som driver mobiltelefonen och ger snabb och smidig prestanda i kombination med 4 GB RAM. Användare kan enkelt växla mellan appar, multitaska och köra krävande applikationer utan att uppleva något väsentligt avbrott eller fördröjning.

Lagringsutrymme

Samsung Galaxy A14 4G kommer också med generöst med lagringsutrymme, med en inbyggd kapacitet på 64 GB. Om användarna behöver mer utrymme för att lagra sina filer, foton och videor, kan de enkelt utöka det med hjälp av det dedikerade microSD-kortplatsen.

Kamera

När det kommer till kameror levererar Samsung Galaxy A14 4G bra prestanda. Den bakre trippelkameran, bestående av en 48 MP huvudkamera, en 5 MP ultravidvinkelkamera och en 2 MP djupsskärmskamera, fångar skarpa och detaljerade bilder i olika scenarier. Framkameran på 8 MP låter användare ta selfies och delta i videosamtal med imponerande kvalitet.

Utöver dessa egenskaper erbjuder Samsung Galaxy A14 4G användare en pålitlig batteritid för att klara av en hel dags användning utan att behöva laddas. Den har också en fingavtryckssensor på baksidan för snabb och säker upplåsning samt stöd för ansiktsupplåsningsteknik.

Sammanfattningsvis är Samsung Galaxy A14 4G en mobiltelefon som levererar imponerande prestanda och funktioner till ett överkomligt pris. Med sin kraftfulla processor, generösa lagringsutrymme och avancerade kameror.

Liknande mobiler