Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro med abonnemang

Google Pixel 8 Pro abonnemang
Pris från 350 kr / mån
 • 6,7” stor skärm
 • Foto- och videofunktioner med Google AI
 • Batteritid upp till 72 timmar

Google Pixel 8 Pro: Proffsigt kraftpaket med 5x optisk zoom

Googles senaste flaggskepp, Pixel 8 Pro, är en smartphone som verkligen levererar på alla fronter. Ett snäpp upp mot vanliga Google Pixel 8. Med sitt uppdaterade kamerasystem och kraftfulla Tensor G3-chipp tar den mobilfotografering till en helt ny nivå. Låt oss utforska vad som gör Pixel 8 Pro till en av de mest spännande enheterna på marknaden.

Enastående kamera

Pixel 8 Pro är utrustad med ett kamerasystem i proffsklass som kommer att tillfredsställa även de mest kräsna fotograferna. Med inte mindre än tre kameror får du enastående mångsidighet i ditt fotograferande. Detta inkluderar en 50-megapixel vidvinkelkamera, en 48-megapixel ultravidvinkelkamera och det som verkligen sticker ut, ett teleobjektiv med 5x optisk zoom. Oavsett om du är nära eller långt ifrån ditt motiv kan du räkna med imponerande resultat. Dessutom kommer Google AI till undsättning för att förbättra dina bilder ytterligare.

Kraft och effektivitet

Under huven drivs Pixel 8 Pro av det kraftfulla Tensor G3-chippet, som inte bara levererar överlägsen prestanda utan också är otroligt energieffektivt. Med detta chipp i din Pixel 8 Pro behöver du inte oroa dig för att batteriet tar slut under dagen. Faktum är att med batterisparläget aktiverat kan du njuta av upp till 72 timmars användning på en enda laddning. Dessutom erbjuder enheten en Titan M2-säkerhetsprocessor för att hålla dina data och uppgifter säkra.

Framtidssäker mobil

En av de mest imponerande aspekterna av Pixel 8 Pro är dess långa livslängd. Google har åtagit sig att erbjuda operativsystem- och säkerhetsuppdateringar i upp till sju år, vilket innebär att din Pixel 8 Pro kommer att hålla sig relevant och uppdaterad under lång tid framöver. Detta är inte bara bra för användarna utan också för miljön och plånboken, eftersom det minskar behovet av att byta mobil ofta.

Tekniska specifikationer

 • Mått och Vikt: 162,6 x 76,5 x 8,8 mm, 212 g
 • Skärmstorlek: 6,7 tum, Actua display med LTPO OLED och imponerande 489 pixlar per tum
 • Minne: 12 GB RAM med alternativ för 128 GB eller 256 GB lagring
 • Processor och Operativsystem: Google Tensor G3
 • Batteri: Cirka 5000 mAh med stöd för snabbladdning
 • Kameror: Tre kameror inkluderande 50 MP vidvinkel, 48 MP ultravidvinkel och 5x optisk zoom på teleobjektivet
 • Frontkamera: 10,5 MP med bred synvinkel
 • Video: Stödjer bland annat magiskt suddgummi för ljud, Video Boost, Pro controls, mörkerläge för video och 10-bit HDR-video
 • Damm- och Vattentålig: IP68-klassad

Anslutningar och uppkoppling

Pixel 8 Pro erbjuder stöd för både 4G och 5G-nätverk och har dubbla SIM-kortplatser (nano-SIM + eSIM). Trådlös anslutning sker via Bluetooth v5.3, även om den saknar ett 3,5 mm hörlursuttag och istället använder USB-C för andra anslutningar.

Sammanfattningsvis är Google Pixel 8 Pro en mobiltelefon som imponerar på alla områden, från fotografi och prestanda till långsiktig användning och säkerhet. Med imponerande kamerafunktioner och tekniska specifikationer är den här mobilen definitivt ett bra val för teknikentusiaster och fotografer.

Liknande mobiler